Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Dzień dobry, jako że od 17 kwietnia będziecie losowo wybierać pomiędzy kurierem UPS a DPD w przypadku One Box to czy jeśli przypadnie mi kurier DPD to te paczki one box będą mi się zaliczały do paczek dpd? Chodzi mi o opłatę dla dpd za podjazd w przypadku gdy nie mam 4 paczek w danym dniu.
@Sklep-Boma @kostas11 w przypadku przesyłek Allegro One obsługiwanych przez przewoźnika DPD będą się one wliczać do minimalnej ilości przesyłek jakie należy przekazać kurierowi przy podjeździe, aby był darmowy. W przypadku UPS, nic się nie zmieni i te przesyłki nie będą się wliczać.
@la_nika ale mieszacie 🙂 usuń mój post co by nie wprowadzał w błąd 😄
Dziękuję, a czy w razie co można taką paczkę oddać do punktu dpd jeśli np kurier nie przyjedzie czy tylko do tych wcześniejszych punktów wyznaczonych np pakersi.
@boma-sklep nie, przesyłki można nadawać:
@Agent051 dla przesyłek Allegro One (DPD) obowiązują opłaty dodatkowe z regulaminu Allegro One. Więc takie przesyłki mogą być inaczej traktowane niż paczki DPD lub mieć inne opłaty.
Zgodnie z regulaminem One:
b. Za Przesyłkę niestandardową uważa się Przesyłkę:
https://allegro.pl/regulaminy/regulamin-one-by-allegro-yPq4eMyKlso#zalaczniki
Więc dopłata za tubę/walec może zostać naliczona.
Dzień dobry,
Wczoraj nadałam przesyłkę Allegro One Box DPD w paczkomacie , do dziś przesyłka nie wyruszyła w drogę . Jakie kroki powinnam podjąć?
@kasjopeja_com_pl Czy przesyłka została umieszczona w automacie przed godziną graniczną? Podasz mi proszę numer tej przesyłki?
Tak, przesyłka została umieszczona w okolicy godziny 10:00 - przed godziną graniczną . Numer przesyłki Allegro One Box DPD numer przesyłki z etykiety 1000 7495g34 233U I , numer przesyłki z zakładki allegro A000LFF638
Ponieważ jednocześnie koresponduję z DPD wiem że paczka została odebrana z paczkomatu dzisiaj o 11:24 czyli prawie o całą dobę później wyruszyła w trasę do klienta. Proszę mi powiedzieć jak to się ma do ocen jakości sprzedawcy, bo w moim przypadku przesyłki Allegro One Box skutecznie ją zaniżają dzięki opóźnionym odbiorem przez kurierów z punktu czy też paczkomatu pomimo tego że nadaję do godzin granicznych .
@kasjopeja_com_pl Skieruję prośbę o wykluczenie wskazanej przesyłki z Jakości Sprzedaży.
Dziękuje. Proszę jeszcze o linka jeśli to nie kłopot pod którym mogę kierować takie prośby.
@kasjopeja_com_pl Możesz tutaj lub przez formularz: https://allegro.pl/pomoc/kontakt
Wiktoria zgłosiła już dla Ciebie wykluczenie zamówienia 47038132-fff0-11ee-b62c-cd66a84aed99. Zmiany w Jakości będą widoczne na twoim koncie dopiero jutro (po dzisiejszym nocnym przeliczeniu danych).