Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj otrzymałem od kupującego z Czech Negatywa tylko dlatego że przesyłka dotarła z opóźnieniem.
Jak to ma tak wyglądać to ja dziękuje za sprzedaż na Allegro.CZ to zupełnie nieopłacalne bo jak tak ma wyglądać każda transakcja to każdy klient z CZ będzie zdenerwowany! Ja staje na głowie pakuje paczkę w nocy, rano zostaje nadana a oni dostarczają ją po 10 dniach !!! Allegro sorry ale nie tędy droga. To dla was jest ten negatyw !
data sprzedaży:19 lis 2023, 17:52; rynek: allegro.cz
@Evento_sklep Cześć. Przykro mi, że spotkała Ciebie i kupującego taka stresująca sytuacja. Usunęłam dla Ciebie tę ocenę.
Witam, my też otrzymaliśmy niesłuszny komentarz NEGATYWNY dotyczący dostawy, przesyłka nadana tego samego dnia co zamówienie czyli szybciej niż deklarowany. Kupujący rozpoczął dyskusję 1 grudnia w PIĄTEK o 17, a my zrobiliśmy wszystko by paczka jak najszybciej dotarła dzwoniąc do UPS i informując Allegro o tej sytuacji, paczka dotarła więc w poniedziałek po licznych NASZYCH interwencjach. W nagrodę negatyw i 1 gwiazdka zgodność z opisem i za opóźnienie i problemy UPS, który 3 dni dostarcza paczkę...
@ko_alka - zapomnieliśmy oznaczyć. Pozdrawiam
@oilspa Czy masz może jakieś potwierdzenie od UPS, że to z winy Przewoźnika przesyłka dotarła z opóźnieniem?
Wszystko mamy w zakończonej dyskusji, zgłaszaliśmy też do Allegro problem i do UPS.
Zakup zrobiony 29 listopada około godziny 9, ok godziny 13 czyli 4h po zakupie została nadana przez nas paczka i odebrana przez kuriera.
Nie było żadnych prób doręczenia przez UPS wcześniej prócz tej ostatniej, po 20 nikt nie doręcza przesyłek w UPS.
@oilspa Dziękuję. Zweryfikujemy tę sprawę i podejmiemy odpowiednie kroki.
Dzień dobry, Niestety dzisiaj problem powrócił klient dodał komentarz ponownie.
| 11 grudnia 2023 |
|
@Evento_sklep nowa ocena nie będzie liczyła się do Twojej Jakości sprzedaży, ale nie usunę jej, ponieważ klient wyraził w niej swoją subiektywną opinię na temat całej transakcji, m.in. zarzuty dotyczące nieprofesjonalnej i nieuprzejmej komunikacji z Twojej strony.
ko_alka, dzięki rozumiem, no nie lubię jak ktoś kłamie... żadne plomby nie były ruszane towar taki jak od producenta a paragon został wsunięty pomiędzy karton inaczej zawsze je gubią. Dzięki to jest rozwiązanie bo mają pretensję o usuwanych komentarzach i ja to rozumiem.