anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z przesyłką Allegro One Box

AwelpShop_1
#8 Zapaleniec#

Dzień dobry, problem z przesyłką Allegro One Box - Klient zgłosił, że nie otrzymał przesyłki, która powinna być wczoraj. Sprawdzałem w śledzeniu bezpośrednio na stronie UPS, u przewoźnika przesyłka widnieje jako doręczona. Przez brak aktualizacji w aplikacji Klient nie może odebrać przesyłki. Numer A0004VBJH7. Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

maxzuczek
#10 Popularyzator#

Dzień Dobry, ''Łany'' to najbardziej patlogiczna forma dostawy z którą są tylko problemy z tego co można przeczytać tylko na Gadane, prawdziwy armagedon dopiero sie zacznie jak za chwilę Ci którzy ulegna szantażowi portalu i wprowadzą tą formę dostawy do swoich ofert

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@AwelpShop_1 Poprosiłam o interwencję. Mam nadzieję, że problem uda się szybko rozwiązać.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

maxzuczek
#10 Popularyzator#

Hallo Allegro czy zamierzacie lub chociaż macie w planach poprawę jakości tej formy dostawy ??? Idą święta i nie wyobrażam sobie udostępniania metody z która są wiecznie problemy. Za chwilę się okaże że sprzedający będą musieli zatrudnić dodatkowa osobę która na forum będzie pytać moderatorów '' gdzie moja paczką'' itd i tłumaczyć się przed klientami 

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@AwelpShop_1 Dostałam potwierdzenie, że skontaktujemy się z Twoim klientem w tej sprawie.

Natalia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

AwelpShop_1
#8 Zapaleniec#

Rozumiem, dziękuję za interwencję. 

oznacz moderatorów

AwelpShop_1
#8 Zapaleniec#

Skontaktowali się Państwo i potwierdzili to co Klient widzi w aplikacji, natomiast w śledzeniu UPS widać, że przesyłka od wczoraj jest umieszczona w paczkomacie. Jutro przesyłka z racji nie podjęcia w terminie, wróci do nas. Czy jest realna szansa, że dziś Klient odbierze zamówienie? @nat_not 

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@AwelpShop_1 Konsultanci udzielają informacji w oparciu o dane z naszych systemów. Jeśli masz dostęp do innych danych dotyczących tej przesyłki, prześlij tutaj link do źródła. Zweryfikujemy tę sprawę.

Natalia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów