anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z przesyłką One - zwrot

3kELO
#10 Popularyzator#

Dzień dobry,

Mam bardzo ciekawy temat. Otóż 12.01 kupujący przygotował zwrot towaru i wysłał go w tym samym dniu. Paczka błądziła prawie miesiąc, próbowałem kontaktować się przez support, bo status zwrotu się nie zmieniał dłuższy czas. Przesyłka została zwrócona nadawcy (kupującemu) 13.02.2024. Od tamtej pory status zwrotu nadal jest w drodze, support mi już nie odpisał (2-3x z nimi pisałem w tej sprawie), a teraz kupujący nie jest w stanie ponownie nadać tego zwrotu. Nie wiem co się działo z paczką prawie miesiąc, zero kontaktu ze strony kuriera.

W jaki sposób nadawca teraz ma zwrócić towar skoro darmowy zwrot ma 'zużyty'? 

Numer paczki A000BRHJM6, bardzo ciekawa historia.  @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

LEW433
#21 Demiurg#

I tak cud że się odnalazła. Dadzą kod do zwrotu, przecież to ich ten przewoźnik.

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

@3kELO prosta sprawa kupujący pisze do allegro o kolejny kod zwrotu bo należy mu się jak psu miska, jak paczka do ciebie wróci sprawdzasz zawarotść - nie uszkodzona zwracasz kasę i tylko dopiero jak wróci, bo nie wiadomo gdzie była i co się z nią działo taki szmat czasu

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@3kELO Cześć, klient może do nas napisać, podać numer zamówienia i oczywiście pomożemy nadać paczkę. Przepraszamy za utrudnienia! 

oznacz moderatorów