Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, potrzebuję pomocy. Dziś trzykrotnie próbowałem wysłać paczkę Allegro Delivery DHL i za każdym razem pojawia się błąd. Spróbuj ponownie później
Proszę doprecyzuj - wyślij zrzuty ekranu z widocznym komunikatem. Pomoże nam to zweryfikowac sprawę.
Mam ten sam problem, próba nadania w dwóch automatach DHL.
Ten błąd już jest od wczoraj od godz minimum 15 i dalej nieogarnięte?
@TwojStylTwojaH Proszę, podaj numer przesyłki, o którą chodzi.
@w_kiwi Nowy tydzień, stare problemy. Mi też automat przyjął 3 paczki a przy 2 wyskakuje „błąd systemu”. Czy Wy macie świadomość że zbliża się najgorętszy okres w eCommerce a Wasze allegro delivery leży i kwiczy?
Problem dotyczy automatów DHL. Od wczoraj nie można nadać w nich paczek, bo przy próbie nadania jest komunikat : błąd systemu, spróbuj ponownie później... taki jak ktoś wyżej tutaj wstawił
Byłem przed chwilą przy trzecim automacie DHL, problem z nadaniem wydaje się być szerszy.
@Health___Beauty @Good3DPrint @TwojStylTwojaH Sprawa już została zgłoszona do firmy DHL. Problem jest weryfikowany przez ich dział techniczny.
Ja mam na DPD jedna zrobilem a na drugiej: Nie wszystkie przesyłki zostały zamówione. Popraw dane lub usuń niezamówione przesyłki, żeby przejść do Podsumowania.
@DrukujTanio Czy problem wciąż występuje? Jeśli tak, proszę, podaj numer zamówienia, o które chodzi oraz dodaj zrzut ekranu z widocznym komunikatem o błędzie.