Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
O @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ d wczoraj od godziny 11.59 mojej paczki nikt nie odebrał z paczkomatu onebox . proponujecie Klientom dostawę jutro , a nawet paczki odebrać w jeden dzień nie potraficie . Dlaczego jesteśmy zmuszani do proponowania tego bubla . chodzi o paczkę nr. A000K1JJ78
@maximpreza nikt Cię nie zmusza, smart nie jest obowiązkowy, tak samo sprzedaż na Allegro, nie pasują warunki nie sprzedajesz 😄
toś pomógł 🙂
@maximpreza a co miałem Cię pocieszyć że może tam posiedzieć do 7 dni a Ty wyłapiesz negatywa za 3 dni i dyskusję 😄
Dzięki 🙂 hee zostało nam się tylko pocieszać 🙂
@maximpreza dziękujemy za zgłoszenie! Zainterweniujemy w tej sprawie u przewoźnika.
i kolejna paczka leży A000K5BI24
Co się dzieje ? kończycie działalność czy co ?
Czy będziecie nam zwracać pieniążki za te wysyłki ? bo klient z tej pierwszej paczki już mi napisał , że jeśli do dzisiaj paczka nie dotrze to rezygnuje(paczka dalej leży nieodebrana) . Ja będę musiał mu oddać 9,99 , a Wy mnie oddacie ?
@maximpreza a tak z ciekawości masz etykietę UPS czy Allegro One ? 17 dojdzie DPD więc może będzie coś lepiej a i podpisali umowę na mix automatów z Orlenem i chcą do spółki jeszcze Pocztę Polską nie wiem tylko czy będą tylko współdzielić automaty czy jakaś większa współpraca 😄
etykieta allegro one
I co z tą interwencją ???????????????/
@maximpreza Już działamy w sprawie przesyłki. Przepraszamy za tę sytuację.
Szczerze mną wstrząsło . Jesteście demonami prędkości , ale co z paczką ?