anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wydruk etykiet allegro one numer referencyjny

Elus_pl
#8 Zapaleniec#

Dzień dobry,

Gdzie na etykiecie ZPL znajdę swój numer referencyjny/zamówienia ?
Ponieważ na etykiecie inpost czy dhl mogę zamieścić swój numer zamówienia, a w Allegro One jest tylko

Reference No.1: ALE000.........
Reference No.2: Operator:Allegro.pl sp.zo.o.

Według mnie powinienem móc zamiesić na etykiecie swój numer zamówienia mp. ZS-13049/04/22/ESK

@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

Allegro_One
Ekspert Allegro.pl

@Elus_pl Obecnie przesyłki Allegro One Box i Allegro One Punkt dostarcza UPS, więc etykiety udostępnia również ten przewoźnik i nie mamy możliwości wprowadzenia na nich zmian. Nie wykluczamy, że w przyszłości się to zmieni, ale też nie możemy dać gwarancji, że tak się faktycznie stanie.

oznacz moderatorów

Elus_pl
#8 Zapaleniec#

Czy można by zrobić tak że po Reference No.2: Operator:Allegro.pl sp.zo.o. dać opis który podaje użytkownik? np.

Reference No.2: Operator:Allegro.pl sp.zo.o. ZS-13049/04/22/ESK

?

oznacz moderatorów

upromexbydgoszcz
#8 Zapaleniec#

Od 25.10 kiedy One Box i One Punkt wożone przez UPS stało się obowiązkowe z powyższym problemem na pewno walczy olbrzymia rzesza użytkowników. Sugestia aby doklejać nasz Nr ref. do pola Reference No.2: po słowach Allegro.pl sp.zo.o.  rozwiązałaby ten problem.
Proszę w imieniu wszystkich których od 25.10 doprowadza do pasji bo muszą dopisywać swoje numery długopisem na etykiecie co poddaje pod wątpliwość cały mechanizm automatycznych akcji Baselinker

oznacz moderatorów

Ziaja
#1 Nowicjusz#

Mamy ten sam problem z zapisywaniem numeru referencyjnego na etykietach, jaki był zgłaszany tutaj - https://spolecznosc.allegro.pl/t5/allegro-one-dla-sprzedawc%C3%B3w/wydruk-etykiet-allegro-one-numer-...

Prosimy o pomoc w tym temacie, ponieważ na dłuższą metę nie da się tak pracować, szczególnie, że to Allegro wymusza taką formę przesyłek.

@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Ziaja  to przewoźnik generuje etykiety, więc nie mamy wpływu na ich wygląd. Mogę jedynie przekazać to jako sugestię do odpowiedniego zespołu. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Omeble
#7 Wielbiciel#

Doberek.

I jak, przekazaliście? proszę przekazać że ten sam problem występuje teraz z przewoźnikiem PACKETA, niemożność wykonywania zautomatyzowanych akcji spowalnia proces wysyłkowy i utrudnia magazynierom życie, poważnie tez myślę o usunięciu allegro one i packeta z metod dostaw tylko z tego powodu.

oznacz moderatorów