Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Gdzie na etykiecie ZPL znajdę swój numer referencyjny/zamówienia ?
Ponieważ na etykiecie inpost czy dhl mogę zamieścić swój numer zamówienia, a w Allegro One jest tylko
Reference No.1: ALE000.........
Reference No.2: Operator:Allegro.pl sp.zo.o.
Według mnie powinienem móc zamiesić na etykiecie swój numer zamówienia mp. ZS-13049/04/22/ESK
@Elus_pl Obecnie przesyłki Allegro One Box i Allegro One Punkt dostarcza UPS, więc etykiety udostępnia również ten przewoźnik i nie mamy możliwości wprowadzenia na nich zmian. Nie wykluczamy, że w przyszłości się to zmieni, ale też nie możemy dać gwarancji, że tak się faktycznie stanie.
Czy można by zrobić tak że po Reference No.2: Operator:Allegro.pl sp.zo.o. dać opis który podaje użytkownik? np.
Reference No.2: Operator:Allegro.pl sp.zo.o. ZS-13049/04/22/ESK
?
Od 25.10 kiedy One Box i One Punkt wożone przez UPS stało się obowiązkowe z powyższym problemem na pewno walczy olbrzymia rzesza użytkowników. Sugestia aby doklejać nasz Nr ref. do pola Reference No.2: po słowach Allegro.pl sp.zo.o. rozwiązałaby ten problem.
Proszę w imieniu wszystkich których od 25.10 doprowadza do pasji bo muszą dopisywać swoje numery długopisem na etykiecie co poddaje pod wątpliwość cały mechanizm automatycznych akcji Baselinker
Mamy ten sam problem z zapisywaniem numeru referencyjnego na etykietach, jaki był zgłaszany tutaj - https://spolecznosc.allegro.pl/t5/allegro-one-dla-sprzedawc%C3%B3w/wydruk-etykiet-allegro-one-numer-...
Prosimy o pomoc w tym temacie, ponieważ na dłuższą metę nie da się tak pracować, szczególnie, że to Allegro wymusza taką formę przesyłek.
@Ziaja to przewoźnik generuje etykiety, więc nie mamy wpływu na ich wygląd. Mogę jedynie przekazać to jako sugestię do odpowiedniego zespołu.
Doberek.
I jak, przekazaliście? proszę przekazać że ten sam problem występuje teraz z przewoźnikiem PACKETA, niemożność wykonywania zautomatyzowanych akcji spowalnia proces wysyłkowy i utrudnia magazynierom życie, poważnie tez myślę o usunięciu allegro one i packeta z metod dostaw tylko z tego powodu.