Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wymagany jest poprawny adres e-mail (BAD_REQUEST Etykieta.Dane Nadawcy.email)
(#NP5)
Witam mam ptaki problem z nadawaniem paczel
Witam dalej nie mozna nadawać paczek
Ten sam problem, pojawił się po godzinie 18:00... wcześniej etykiety Allegro One generowały się poprawnie. Czy ktoś wie dlaczego tak się dzieje? Chwilowa awaria?
Witam dalej nie mozna nadawać paczek
Hej, kontaktowałam się właśnie z Baselinkerem. Adres mailowy trzeba wpisać we wtyczkach w sekcji "Opcjonalna sekcja danych adresowych do odbioru paczki, niewyświetlanych na etykiecie (np. adres hurtowni dla modelu DropShipping)".
U mnie pomogło. Powodzenia!
możesz opisać to troszkę jaśniej ? gdzie znajduje się ta sekcja w kkórrej wtyczce ?
Wchodzisz we wtyczki -> wysyłam z Allegro -> przechodzisz na dół gdzie znajdują się Twoje dane i klikasz edytuj -> prawie na końcu znajduje się pole "Opcjonalna sekcja danych adresowych do odbioru paczki, niewyświetlanych na etykiecie (np. adres hurtowni dla modelu DropShipping)".
pomogło , dzięki
Ok już znalazłem faktycznie rozwiązuje problem.
(jeśli mamy więcej kont na allegro robimy dla każdego konta oddzielnie) Wchodzimy w integrację --> wysyłam z Allegro --> klikamy edycja danych --> w skelcji "Opcjonalna sekcja danych adresowych do odbioru paczki, niewyświetlanych na etykiecie (np. adres hurtowni dla modelu DropShipping)" w pulu: "E-mail" wpisujemy e-mail.
Koniec 🙂