anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zaginięcie przesyłki

mamarszalek
#8 Zapaleniec#

przesyłka nadana w zielonym automacie ,a nie ma sladu nadania,ma status przygotowana przez nadawce,reklamacja odrzucona,pieniądze zwróciłam Kupującemu,nie mam ani kasy ani towaru

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@mamarszalek Podaj numer tej paczki.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

mamarszalek
#8 Zapaleniec#

A0023EJ7M3 OTO NR PRZESYŁKI,MAM TEŻ NR Z ETYKIETY W RAZIE CZEGO,KUPUJĄCY NIE OTRZYMAŁ PACZKI BO ZNIKŁA,ODDAŁAM MU PIENIĄDZE,BO SIE UPOMINAŁ,ZAŁOŻYŁ DYSKUSJĘ,NIE UZNANO MI ZWROTU PROWIZJI,NADMIENIĘ,ŻE MIAŁAM TEZ PROBLEM Z INNA PACZKA NADANĄ ONE BOX,KTÓRA PO TRUDACH I MĘKACH DOTARŁA DO KUPUJĄCEGO,A KTÓREJ STATUS NA DZIŚ TO ,ŻE JEST PRZENOSZONA DO INNEJ SKRYTKI,CZYLI KUPUJĄCY NIBY JEJ NIE MA ,ALE TAK NAPRAWDĘ MA,BO MI PISAŁ ,ZE OTRZYMAŁ,TUTAJ NR TEJ DRUGIEJ PRZESYŁKI A0023VYZV6,MOŻE WIĘC BYĆ TAK,ŻE PIERWSZY KUPUJĄCY TEŻ OTRZYMAŁ TOWAR,ALE MILCZY BO MA TERAZ I MÓJ ZWROT I TOWAR,PZDR

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@mamarszalek Według statusu paczka nie została umieszczona w automacie. Proszę, napisz dokładnie, o który automat chodzi. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

mamarszalek
#8 Zapaleniec#
Allegro One Box, zielony automat

AL009TSK

Bodzentyńska 46
26-130 Suchedniów

na 90 % przesyłkę nadałam(osobiście)w tym automacie,ale jest też drugi automat nr 

Allegro One Box, zielony automat

AL008TSK

i może jednak w tym,status przesyłki może być mylący,jak w przypadku tej paczki Allegro A0023VYZV6,Kupujący kilka dni temu ją otrzymał,a status mówi co innego,pzdr

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@mamarszalek Dziękuję za informację. Przekazałam zgłoszenie do odpowiedniego zespołu. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@mamarszalek Bardzo mi przykro, ale nie mamy możliwości przeprowadzenia weryfikacji losów paczki. Etykieta została anulowana 14.05, dlatego automat nie miał możliwości odnotowania ewentualnego umieszczenia paczki. Dodatkowo, nagrania z automatów są przechowywane przez 30 dni. Pozostaje złożenie reklamacji

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

mamarszalek
#8 Zapaleniec#

Co to znaczy,ze etykieta została anulowana 14 maja,jak ja etykietę przyklejaną na przesyłkę wydrukowałam 15 maja o godzinie 13.47,Kupujący zapłacił 14 maja przed 21 wieczorem,a 15 maja wydrukowałam i nakleiłam etykietę ,po czym nadałam przesyłkę,składałam reklamację i  została rozpatrzona negatywnie,czyli nic się nie da zrobić? 

oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg#

@w_kiwi 

podpinam się pod pytanie

co to znaczy, że etykieta została anulowana?

jak można anulować etykietę?

proszę wytłumaczyć @mamarszalek skąd ma wiedzieć, że prawidłowo nadała przesyłkę?

otrzymuje wtedy jakieś potwierdzenie pisemne>

używaj pkt przyjęć przesyłek z fizycznymi osobami, które ręcznie od razu skanują przesyłkę

ja już widziałem w paczkomatach inpostu akcje, gdy kilka skrytek było otwartych i nadający przesyłki gubili się gdzie schować paczkę

oznacz moderatorów

mamarszalek
#8 Zapaleniec#

Witaj RED,od chwili zaginięcia przesyłek,jak mam jakąś w zielonym automacie do nadania,to nagrywam cały proces,żeby mieć podkładkę,bo dzieją się dziwne rzeczy,a ja tracę pieniądze ,super sprzedawcę i mam punkty za terminowe nadanie paczki na minusie,i nikt z allegro nie chce i chyba nie wie jak pomóc,pzdr

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@mamarszalek We wpisie Wiktorii pojawił się błąd. Etykieta została anulowana automatycznie 14 czerwca, a nie maja. Niestety poza przekazaniem tych informacji nic więcej nie możemy zrobić w tej sprawie, zwłaszcza, jeśli reklamacja została już rozpatrzona.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów