Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak można zmienić punkt nadania Allegro One Box? bo przypisało mi najbliższy punktowi zamieszkania, a wygodniej mi wysłać z innego miejsca. Etykieta została już wygenerowana.
@karson91 możesz ponownie wygenerować etykietę i wybrać inny Box do nadania paczki.
Proszę również o możliwość wygenerowania nowej etykiety, gdyż wygenerowałem z automatu etykietę i nie zauważyłem że jest allegro one box i wybrało mi się miejsce mocno oddalone od miejsca wysyłki.
Przesyłka: A000PRL8G3
Z góry dzięki i pozdrawiam
@Baarto66 Usunęłam etykietę. Możesz teraz wygenerować nową.
Dzień dobry,
Proszę o anulowanie etykiety do numeru przesyłki - Numer przesyłki: A000Q1T9O0
Chciałbym ją wygenerować ponownie dla innego punktu nadania.
Z góry dziękuję.
@mirekp130 Czy już udało Ci się wygenerować etykietę? Obecnie nie widzę takiej etykiety?
no właśnie nie mogę, nie wyświetla mi żadnego punktu w Radomiu, a najwygodniej nadać mi w Jastrzębi koło Radomia
proszę o zmianę punktu nadania AL039EPA
Dzień dobry,
Proszę o anulowanie etykiety do numeru przesyłki - Numer przesyłki: A000ROYLG2
Chciałabym ją wygenerować ponownie dla innego punktu nadania.
Z góry dziękuję.
@olgunia90 proszę! Możesz ponownie wygenerować etykietę.
Dziękuję serdecznie. Dobrego weekendu 🙂
Cześć, czy mógłbym prosić o anulowanie mojej etykiety 212C9124? Musiałem za szybko przeklikać i paczkomat do nadania jest w innym mieście.
@r_ciner chodzi o przesyłkę ze sprzedaży w tej ofercie?
Dokładnie tak 🙂
@r_ciner dziękuję, usunęłam już etykietę, więc możesz wygenerować nową.
Super, dziękuję bardzo!
Proszę również o możliwość wygenerowania nowej etykiety, gdyż wygenerowałem z automatu etykietę i nie zauważyłem że jest allegro one box i wybrało mi się miejsce mocno oddalone od miejsca wysyłki.
Przesyłka: A000UPK448
Czy jest możliwość zmiany samemu z poziomu konta allegro? nigdzie nie mogę znaleźć takiej opcji.
Dziękuje i pozdrawiam
@wiruss11 Widzę, że przesyłka została już nadana w automacie.
Mam ten sam problem. System automatycznie wybrał punkt nadania Allegro One Box... w Inowrocławiu, a mieszkam pod Gdańskiem (Kowale). Czy mogę prosić o umożliwienie wyboru
@Andy3City proszę 🙂 Możesz ponownie wygenerować etykietę.