anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zwrot przez allegro One

magger_online
#9 Pomysłodawca

@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

Klient 2 lipca wykonał do nas zwrot poprzez Allegro One. Zwrot 3 lipca wyruszył w drogę do nas. Dziś mamy 10 lipca a od  4 lipca była wydana do doręczenia i wróciła w ten sam dzień do oddziału. Czy coś po drodze wydarzyło się z przesyłką? Czy można to jakoś zweryfikować? Na razie klient jeszcze nie piszę do nas o gdzie są jego pieniądze za zwrot ale podejrzewam, że w najbliższym czasie będzie.  Numer przesyłki: ALE0000AF82BFA7

1. 4 lip 2023, 17:31
    Przesyłka została przyjęta w oddziale doręczenia

2. 4 lip 2023, 09:07
    Przesyłka została wydana do doręczenia
oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

Allegro_One
Ekspert Allegro.pl

@magger_online Dzień dobry. Skontaktujemy się z oddziałem w sprawie paczki ALE0000AF82BFA7. Prosimy o jeszcze chwilę cierpliwości. 

oznacz moderatorów

magger_online
#9 Pomysłodawca

Rozumiem, że mam nadal ćwiczyć cierpliwość? Bo nic się w tej kwestii nie ruszyło....

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

W przypadku allegro one to bardziej uzasadnioną opłatą niż te za przysyłki byłaby właśnie opłata za prowadzenie treningów cierpliwości...

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
(Dzień bez awarii to dzień stracony).
oznacz moderatorów

Allegro_One
Ekspert Allegro.pl

@magger_online w dalszym ciągu weryfikujemy Twoje zgłoszenie. 

oznacz moderatorów

magger_online
#9 Pomysłodawca

O wow! po 10 dniach od nadania paczka się cudownie odnalazła i dotarła do mnie .... i to nie po waszej "weryfikacji" którą robicie nie wiem w jaki sposób od 2 dni, tylko mojej interwencji bo moja cierpliwość już się skończyła. Czekając na was paczka by wyparowała lub wróciła w grudniu...  

oznacz moderatorów