Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Aktywowałam Allegro Pay, przydzielono mi kwotę i zapłaciłam już za zakupy. Miałam otrzymać 50zł za aktywację - gdzie mam tego szukać? Nie dostałam żadnego kuponu ani monet. Nie wiem jak to ma działać i co trzeba zrobić, aby otrzymać te 50zł?
Musisz zakupić z Allegr Pay za zakupy za mon 30zł bez kosztów dostawy i wówczas będą.
a. w Okresie trwania Promocji aktywować Allegro Pay i
b. w Okresie trwania Promocji zrealizować Transakcję na Allegro o minimalnej wartości 30 zł (bez kosztów dostawy), przy płatności za pomocą Allegro Pay.
Po spełnieniu warunków wskazanych w ust. 2 Każdy Uczestnik Promocji otrzyma od Organizatora Kupon Promocyjny - rabatowy, obniżający kwotę do zapłaty o 50 zł (słownie: pięćdziesiąt złotych), który Uczestnik może wykorzystać na zakupy za pośrednictwem Allegro („Kupon Promocyjny”).
Przykład: Uczestnik nie ma aktywnej usługi Allegro Pay. Po aktywacji Allegro Pay w Okresie trwania Promocji oraz opłaceniu Transakcji za pomocą Allegro Pay otrzyma Kupon Promocyjny o wartości 50 zł.
Zakupy były na kwotę 600zł i z darmową dostawą smart. Może jest jakiś czas oczekiwania na ten kupon? Nie wiem, dostanę jakieś powiadomienie o tym?
A może to najpierw trzeba ten zakup spłacić? Wybrałam opcję spłaty jednorazowej w ciągu 30 dni...
Przy okazji jeszcze chciałam dopytać, jak to wygląda w przypadku zwrotów, bo właściwie aktywowałam Allegro Pay gł. po to, żeby nie było tego całego zamieszania ze zwrotem kasy na konto po odesłaniu towaru. Czasem płacę kartą, czasem blikiem z innego konta, a później muszę sprawdzać czy i do którego banku ten zwrot przyszedł. Czasem sprzedawcy zwlekają ze zwrotem i trzeba się dopominać. Miałam nadzieję, że przez Allegro Pay będzie wygodniej, ale w sumie nie do końca wiem, jak to dokładnie działa. Ktoś wyjaśni?
@betmary Zamówiłaś towar dzisiaj. Kupon będzie dostępny w ciągu 2 dni roboczych od spełnienia warunków promocji. Musisz poczekać.
Nie liczyłbym za bardzo na ten kupon. To jest tylko taki fortel żeby zachęcić ludzi do skorzystania z ich nowej usługi. Też niedawno (2-3 tygodnie temu) dałem się skusić na to. Na początku kupon długo się nie pojawiał, a jak w końcu się pojawił to dodali go po prostu do kuponów bez wysyłania żadnej wiadomości. Było napisane że pozostało 10 dni do jego wygaśnięcia a parę dni później jak chciałem z niego skorzystać to całkowicie znikł z konta. Ale cel osiągnięty bo dołączyłem do ich **piiip**ianej usługi. A teraz jak chcę zrezygnować to okazuje się że jeśli to zrobię to podobno już nigdy nie będzie można do niej dołączyć.
To też nie jest takie pewne że nigdy, ale to prawa ze tak piszą.