anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Alegro Pay może aktywować tylko obywatel Polski?Mam wszystkie dokumenty ale nie jestem obywatelem ,n

Client:81114200
#7 Wielbiciel

Witam , chciałam aktywować allegro pay,ale na etapie wpisania serii i numeru dowodu osobistego mnie nie puściło.

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:81114200 jak sam zauważyłeś potrzebne jest polskie obywatelstwo.

Jak chcesz kupować na kredyt załóż sobie konto bankowe i wystąp o kartę kredytową.

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

Chciałam wykorzystać kod rabatowy jaki dostałam,nie potrzebuję zakupów w kredycie 

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka Allegro Gadane

@Client:81114200 Jeśli chodzi o kupon za skorzystanie z Allegro Pay, to możesz go wykorzystać tylko po skorzystaniu z tej formy płatności.

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

Jakaś rasowa dyskryminacja dla czego wtedy naliczać mnie te rabaty kiedy nie mogę skorzystać🤬

oznacz moderatorów

Client:35386082
#16 Inspirator

CO?
A skąd Allegro wie, jakiej jesteś rasy? rzucasz oszczerstwa, dlatego, że jesteś zdenerwowany, i nie panujesz nad sobą czy chcesz kogoś celowo zniesławić?

A poza tym to o co chodzi?

oznacz moderatorów

Client:35386082
#16 Inspirator

A, przeczytałam sobie pozostałe Twoje posty - nie dostałeś Allego Pay, bo nie masz obywatelstwa polskiego i uważasz, że to dyskryminacja na tel rasowym.
Czyli celowo postanowiłeś zniesławić Allegro.

oznacz moderatorów

w_kiwi

@Client:81114200 Kody zostają naliczone dopiero w momencie spełnienia odpowiednich  warunków promocji. Przykro mi, że nie możesz z niej skorzystać, jednak muszę zaznaczyć, że Allegro nikogo nie dyskryminuje. Kwestia ograniczenia opcji płatności Allegro Pay dla Obywateli Polski wynika z kwestii prawnych

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów