Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam , chciałam aktywować allegro pay,ale na etapie wpisania serii i numeru dowodu osobistego mnie nie puściło.
@Client:81114200 jak sam zauważyłeś potrzebne jest polskie obywatelstwo.
Jak chcesz kupować na kredyt załóż sobie konto bankowe i wystąp o kartę kredytową.
Chciałam wykorzystać kod rabatowy jaki dostałam,nie potrzebuję zakupów w kredycie
@Client:81114200 Jeśli chodzi o kupon za skorzystanie z Allegro Pay, to możesz go wykorzystać tylko po skorzystaniu z tej formy płatności.
Jakaś rasowa dyskryminacja dla czego wtedy naliczać mnie te rabaty kiedy nie mogę skorzystać🤬
CO?
A skąd Allegro wie, jakiej jesteś rasy? rzucasz oszczerstwa, dlatego, że jesteś zdenerwowany, i nie panujesz nad sobą czy chcesz kogoś celowo zniesławić?
A poza tym to o co chodzi?
A, przeczytałam sobie pozostałe Twoje posty - nie dostałeś Allego Pay, bo nie masz obywatelstwa polskiego i uważasz, że to dyskryminacja na tel rasowym.
Czyli celowo postanowiłeś zniesławić Allegro.
@Client:81114200 Kody zostają naliczone dopiero w momencie spełnienia odpowiednich warunków promocji. Przykro mi, że nie możesz z niej skorzystać, jednak muszę zaznaczyć, że Allegro nikogo nie dyskryminuje. Kwestia ograniczenia opcji płatności Allegro Pay dla Obywateli Polski wynika z kwestii prawnych.