Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Opis problemu:
Chciałbym zgłosić błąd Allegro pay w apliakcji mobilnej Allegro dla systemu iOS.
Wersja aplikacji: 7.42.00
Wersja systemu IOS: 15.8
Błąd dotyczy zakupów z użyciem opcji Allegro pay. Mimo przyznanych środków na koncie, oraz wyszukaniu aukcji z aktywną usługą Allegro pay, w aplikacji mobilnej przy próbie zakupu oraz podsumowania - wybrania ilości spłat nic się nie wyświetla. Nie można wybrać ilości rat
Jeżeli jest to zakup poniżej 200 zł można wybrać opcje Allegro pay, natomiast wiąże się z tylko jedną opcja spłaty w postaci 1 raty.
Weryfikowałem to w przeglądarce mobilnej/desktopowej i tam błąd nie występuje.
Na telefonie odinstalowałem aplikacje, ponownie zainstalowałem natomiast rezultat jest ten sam.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@KKUC478 Cześć! Dziękuję bardzo za zgłoszenie — przekażę to do odpowiedniego zespołu. 🙂
Dzień dobry.
Dziękuje za szybką odpowiedź. Czy na podstawie podobnych problemów jest Pani w stanie poinformować ile takie zgłoszenie może trwać.
pozdrawiam, Konrad.
@KKUC478 To zależy z czego ten widok wynika. 🙂 A czy masz może przykładowy numer oferty?
Bardzo proszę.
12791676960
14533243340
11505063477
12611756005
@KKUC478 Już wiem, w czym rzecz 🙂 Problem jest związany z iOS'em w wersji 15.x. Można go rozwiązać na dwa sposoby:
Dziekuje. W nocy gdy to weryfikowałem w App Store pokazywało mi aplikacje jako aktualna.
po aktualizacji wszystko działa poprawnie