Witam,
Kupiłam sobie buty na allegro pay bo miałam mozliwosć spłaty długu kartą... pierwszą rate zapłaciłam ale drugiej juz nie mogę bo możliwosc spłaty kartą zniknęła.
NIE MAM INNEJ MOŻLIWOŚCI ! mam tylko i wyłącznie możliwość spłaty kartą, nie mam żadnego z banku który tam jest ani blika. Mam tylko kartę z Revoluta i nic więcej.
Odsetki mi rosną i jeszcze straszą że zablokują mi możliwość kupowania na allegro. Super po prostu Super. Brawo!
Możesz wybrać przelew tradycyjny i zrobić na te dane przelew z karty Revolut.
@goguszka93 My nie wiemy, ale może nasze panie coś pomogą @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Regulamin Allegro Pay:
§ 6.2
"W Panelu Allegro Pay będziesz mógł dokonać Spłaty wierzytelności objętej Umową Allegro Pay (w tym niektórych przeterminowanych wierzytelności przeniesionych do firmy zewnętrznej), korzystając z szybkiego przelewu, BLIK lub karty płatniczej przy czym ta ostatnia opcja będzie dla Ciebie dostępna tylko przy terminowej Spłacie. Za tak dokonaną Spłatę nie pobierzemy opłat ani prowizji."
@goguszka93 napisz proszę do nas w tej sprawie za pomocą formularza. Po telefonicznej weryfikacji tożsamości, Doradca Allegro Pay, będzie mógł Ci pomóc.