Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Kupiłam sobie buty na allegro pay bo miałam mozliwosć spłaty długu kartą... pierwszą rate zapłaciłam ale drugiej juz nie mogę bo możliwosc spłaty kartą zniknęła.
NIE MAM INNEJ MOŻLIWOŚCI ! mam tylko i wyłącznie możliwość spłaty kartą, nie mam żadnego z banku który tam jest ani blika. Mam tylko kartę z Revoluta i nic więcej.
Odsetki mi rosną i jeszcze straszą że zablokują mi możliwość kupowania na allegro. Super po prostu Super. Brawo!
Możesz wybrać przelew tradycyjny i zrobić na te dane przelew z karty Revolut.
@goguszka93 My nie wiemy, ale może nasze panie coś pomogą @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Regulamin Allegro Pay:
§ 6.2
"W Panelu Allegro Pay będziesz mógł dokonać Spłaty wierzytelności objętej Umową Allegro Pay (w tym niektórych przeterminowanych wierzytelności przeniesionych do firmy zewnętrznej), korzystając z szybkiego przelewu, BLIK lub karty płatniczej przy czym ta ostatnia opcja będzie dla Ciebie dostępna tylko przy terminowej Spłacie. Za tak dokonaną Spłatę nie pobierzemy opłat ani prowizji."
@goguszka93 napisz proszę do nas w tej sprawie za pomocą formularza. Po telefonicznej weryfikacji tożsamości, Doradca Allegro Pay, będzie mógł Ci pomóc.