Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Wiecie może czemu nie mogę kupować z allegro pay? Normalnie jeszcze nie dawno kupowałem, po zaakceptowaniu zwiększenia środków nie mogę nic kupować (oferta +140zł). Jeszcze 2 miesiące temu jakoś kupowałem dużo przez allegro pay, splacilem dzisiaj prawie wszystko, chcialem kupic pewna rzecz i nic. Dzieje się tak z każdą ofertą.
@Client:103014858 Czy ta opcja w ogóle nie jest dostępna w metodach płatności? Której oferty dotyczy problem?
@nat_not W ogóle nie jest dostępna, a na komputerze w koszyku opcja zapłać później jest nawet szara, dotyczy to każdej oferty po zaakceptowaniu zwiększenia limitu środków jakoś dwa miesiące temu.
Jak na szaro to możliwe że masz jakąś blokadę, nieuregulowaną spłatę albo....pytaj tu: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=71f555ff-e040-42b3-a55b-d46b7fc1d3cc&subjectId=4a9d8d9d-6...
Mam zbugowana zablokowana sprzedaż od wakacji jakoś bo miałem potyczki z nimi bo nie chcieli mi wypłacić środków, środki wtedy otrzymałem na konto ale zepsuta blokada została, mimo tej blokady i tak kupiłem jakoś 5 -8 produktów w ten sposób, dopiero po zaakceptowaniu nowych środków nie mogę tego używać @LEW433