Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Aktywowałem usługę Allegro Pay, dokonałem zakupu zgodnie z regulaminem, minęły dwa dni robocze i nie otrzymałem kuponu 100 zł.
@dajana76 Masz już kupon na koncie.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Hej, założyłam dzisiaj Allegro Pay i też nie widzę kuponu na 100 zł. Byłabym wdzięczna za pomoc :).
Aktywowałem allegro pay i nie otrzymałem kuponu.
@Exalty z naszych danych wynika, że wykorzystałeś już kupon za aktywację Allegro Pay.
Witam, aktywowałem dzisiaj allegro pay, aby skorzystac z promocji 100 zł w kuponie, niestety nie mam kuponu, czy to jakiś błąd?
@trapsky kiedy dokładnie aktywowałeś Allegro Pay?
30 listopada w dzień jeszcze aktualnej promocji około południa, a wieczorem w ten sam dzień gdy chciałem zrobić zakup za kupon, nie było żadnego kuponu przy płatności
@trapsky kupon jest na Twoim koncie.
ja terz dokonałem zakupu zgodnie z regulaminem, minęły dwa dni robocze i nie otrzymałem kuponu 100 zł.
Zarejestrowałem sie w allegro pay skuszony kuponem. Zrobiłem zamówienie. Mimo wszystko nie otrzymałem tego kuponu 100zł. Jak to rozwiązać?
@olo06112 kiedy dokładnie aktywowałeś Allegro Pay?
5 listopada. Wtedy też złożyłem zamówienie. To allegro pay zostało już także spłacone przeze mnie w dniu dzisiejszym.
@olo06112 dziękuję. Na Twoim koncie jest już kupon, ważny do wykorzystania przez 14 dni.
brak kuponu 100zl za otwarcie konta allegro pay
@Client:134986246 Otrzymałaś kupon 1 listopada.
Aktywowałem usługę Allegro Pay, dokonałem zakupu zgodnie z regulaminem, minęły dwa dni robocze i nie otrzymałem kuponu 100 zł. Prosiłbym o sprawdzenie.
@Mathew2322 Kupon jest już na Twoim koncie.
Witam. Aktywowałam uslugę Peo Pay a nadal nie mam bonu na 100 zł. Dlaczego??
@Client:139147228 napisz proszę, kiedy aktywowałaś Allegro Pay.
30 listopada