Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Aktywowałem usługę Allegro Pay, dokonałem zakupu zgodnie z regulaminem, minęły dwa dni robocze i nie otrzymałem kuponu 100 zł.
Czy ktoś zna rozwiązanie tego problemu?
Tam chyba był jeszcze jakis wymóg zrobienia pierwszych zakupów i kupon dopiero po nich powinien być. A nawet wtedy jest tu sporo postów, gdzie ludzie dostają dopiero po napisaniu na forum.
@gwozdyczek27 skontaktuj się proszę z nami w tej sprawie, przez ten formularz.
Dziękuję za link. Zgłosiłam problem i teraz czekam na zwrotnego e-maila. Pozdrawiam
@Sa_nova Napisałam przez wskazany formularz (zgłoszenie 55350163), ale w dalszym ciągu nie mam kuponu, ani informacji w sprawie jego braku. Czy problem zostanie rozwiązany?
@gwozdyczek27 kupon jest już na Twoim koncie 🙂 Będzie ważny przez 14 dni.
@la_nika Potwierdzam, kupon się właśnie pojawił 🙂 bardzo dziękuję za pomoc ❤️
@gwozdyczek27 do usług! Miłego wieczoru 🤗
Witam.
U mnie ten sam problem. Brak kuponu. Dokonałem zakupu i nigdzie się ten kupon nie pojawił, zatem całkowicie zrezygnowałem z zakupu i oddałem towar. Czekam na decyzję sprzedawcy i zwrot pieniędzy do allegro pay.
Witam mam ten sam problem.
@Client:139182531 widzę, że miałeś przyznane dwa kupony w ramach Allegro Pay, na łączną kwotę 100zł. Wykorzystałeś je 17.11
U mnie ten sam problem
@Client:103467797 Wyjaśniam to z odpowiednim zespołem. Wrócę tutaj z odpowiedzią.
@Client:103467797 Kupon jutro pojawi się na Twoim koncie i będzie ważny przez 2 tygodnie.
Aktywowałam allegro pay i nie dostałam kuponu 100 zł. Kiedy go otrzymam?
Musisz zrobić zakup z allegro pay. Dostaniesz.
Niestety przy próbie zakupu nie pokazuje sie ten kupon.
@Client:107570452 widzę, że kupon na 50zł jest już aktywny na Twoim koncie. Sprawdź ponownie 🙂
Ale kupon 50zl jest za aktywację allegro pay z polecenia. Natomiast 100zl sie nie pojawil.
@Client:107570452 bo najpierw musisz zrobić zakup, a dopiero później dostaniesz stówkę na kolejny zakup