anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak kuponu 100 zł za AKTYWACJE Allegro Pay

nurse
#1 Nowicjusz

Aktywowałem usługę Allegro Pay, dokonałem zakupu zgodnie z regulaminem, minęły dwa dni robocze i nie otrzymałem kuponu 100 zł.

oznacz moderatorów
150 ODPOWIEDZI 150

dotek4
#7 Wielbiciel

Pomimo dokonania zakupu przez allegro pay byl tylko kupon z polecenia 50zl a nie za aktywacje 100zl. I nadal jest niewidoczny. 

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka Allegro Gadane

@dotek4 na Twoim koncie były 3 kody, 1 na 100zł i dwa na 50 zł. Wszystkie zostały wykorzystane. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Client:107570452
#7 Wielbiciel

kupon za skorzystanie z polecenia tak, jednak nadal nie ma kuponu 100 zł za aktywację 

oznacz moderatorów

w_kiwi

@Client:107570452 Konsultuję to z odpowiednim zespołem. Wrócę tutaj z odpowiedzią. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

w_kiwi

@Client:107570452 Kupon jutro pojawi się na Twoim koncie i będzie ważny przez 2 tygodnie.

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Client:39840191
#7 Wielbiciel

Aktywowałam allegro pay w ostatnich dniach i miałam informacje, że za założenie jest 100zl w kuponie. Kiedy otrzymam kupon :)?

oznacz moderatorów

w_kiwi

@Client:39840191 Proszę Cię o chwilę cierpliwości. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

mira
#7 Wielbiciel

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

Cześć @mira, poprosiłem dedykowany dział o zweryfikowanie Twojej sprawy.
Wrócę gdy tylko otrzymam odpowiedź.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

matt_rose
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

Wracam @mira, kupon jest już aktywny na Twoim koncie 🙂

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

michalsiek
#8 Zapaleniec

Dzień dobry,

logując się do Allegro, na samej górze strony mam baner "odbierz kupon 100zł. Aktywuj Allegro Pay i zapłać mniej za zakupy". Czy jest gdzieś regulamin  tej promocji? Nigdy nie miałem Allegro Pay, nie wiem co należy zrobić oprócz aktywacji Allegro Pay, aby taki kupon na 100zł uzyskać. Czy moje konto w 100% kwalifikuje się na taką promocję?

Pozdrowienia! @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@michalsiek a po wejściu w te zakładkę nie przekierowuje Ci na stronę z ofertą i regulaminem do niej? 

oznacz moderatorów

michalsiek
#8 Zapaleniec

No właśnie po kliknięciu w baner pojawia się wyskakujące okienko z możliwością aktywacji Pay, żadnej informacji o kuponie ani regulaminie. 

oznacz moderatorów

RaBarbar_ka

@michalsiek szczegóły dotyczące akcji znajdziesz TUTAJ.

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

_Novy_
#1 Nowicjusz

Witam. Niestety nie można zapoznać się ze szczegółami . Po kliknieciu w link "więcej szczegółów"  https://allegro.pl/zobacz/kupon-100zl-z-ap przeglądarka przekierowuje na główną stronę https://allegro.pl/ a aplikacja w telefonie na chwile otwiera puste okienko, które natychmiast zamyka.

Sprawdzałem na komputerze, telefonie i w innej sieci aby wykluczyć lokalne problemy.

oznacz moderatorów

nat_not

@_Novy_ Poprosiłam o sprawdzenie linku i strony. Kiedy będę wiedzieć więcej, odezwę się ponownie.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

nat_not

@_Novy_ Dostałam odpowiedź, z której wynika, że strona się nie otwiera, ponieważ w dniu rozpoczęcia promocji Twoje konto nie kwalifilowało się do aktywacji Allegro Pay. Jeśli teraz aktywujesz usługę, daj znać. Otrzymasz od nas kupon.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Maciokoki
#7 Wielbiciel

dostałem propozycję założenia sobie allegro pay, dodatkowo miałem dostać 100zł na zakupy... założyłem, zrobiłem nawet zakup przez pay... kuponu nie dostałem

oznacz moderatorów

nat_not

@Maciokoki Dobrze, że do nas napisałeś. Kupon jest już na Twoim koncie. 

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Client:50777701
#7 Wielbiciel

U mnie ta sama sytuacja 😞 podejżanie to wygląda, proszę o pilne rozwiązanie sprawy

oznacz moderatorów