Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam poleciłem allegro pay z mojego linku. Osoba polecona wykonała wszystko co miała zrobić. Żadne bonusy w tym kupony 75 i 25zl nie doszły. Proszę o pomoc
Mario_87 Osoba o takim loginie również zalogowała się z mojego linku i nie dostałem kuponu
@Patryk-253 Zalogowała się czy aktywowała Allegro Pay?
Dzień dobry. Mimo polecenia Allegro Pay ani ja ani osoba która dołączyła do Allegro Pay za pomocą wysłanego linka nie otrzymaliśmy kuponów. Login osoby która skorzystała z polecenia amp_chelm. Pozdrawiam
Dzień dobry @Client:109311321, dziękuję za zgłoszenie! Poprosiłam o weryfikację, możliwe jednak, że otrzymamy odpowiedź dopiero po weekendzie, dlatego poproszę o cierpliwość.
Dzień dobry.
Również mam tą samą sytuację.
Allegro pay z mojego polecenia założone a brak kuponów.
Login osoby która skorzystała z polecenia
Client:113455384
Pozdrawiam.
Dzień dobry @Client:36805578! Dziękuję za zgłoszenie!
Poprosiłam o weryfikację, jednak możliwe, że odpowiedź otrzymamy dopiero po weekendzie, dlatego poproszę o cierpliwość.
podsyłam loginy, mój tak jak wcześniej crashwed, osoba polecona Client:60659804
@crashwed dzięki! Poprosiłam o weryfikację, jednak możliwe, że odpowiedź otrzymamy dopiero po weekendzie, dlatego poproszę o cierpliwość.
Tak samo jak dużo osób w tym temacie polecilem allegro pay 11.08 dana osoba dokonała zakupu, a kuponów wciąż brak
Moja nazwa Pydzell
Nazwa osoby poleconej Zann4
@Pydzell Poprosiłam o weryfikację, prawdopodobnie odpowiedź otrzymamy dopiero po weekendzie, dlatego poproszę o cierpliwość.
Cześć, @Pydzell. Przyznaliśmy już kupony.
Cześć, @Client:36805578. Przyznaliśmy kupony.
Cześć, @Client:109311321. Kupony zostały przypisane do Waszych kont.
Witam przekazałem link promocyjny 75 zł i 25 zł którego nie otrzymaliśmy proszę o odp
@Client:109529406 podaj proszę login osoby, która aktywowała Allegro Pay z Twojego polecenia.
Witam poleciłem link allegro pay i nie mam kuponu 75zl
Cześć, @Client:109529406. Proszę, podaj nazwę konta osoby, która aktywowała usługę z Twojego polecenia.
Również poleciłem poprzez link https://allegro.pl/metody-platnosci/allegro-pay/polecam/v6/998ac5ef-376d-427c-80f1-a64aeae9fee1 i nie otrzymałem kuponu.
Cześć, @Client:48994920. Proszę, podaj nazwę konta osoby, której poleciłeś Allegro Pay.
Nie wiem jaki ma numer użytkownika i w regulaminie nie było informacji, że będę musiał kogoś męczyć takimi pytaniami. Dlata takich promocji powinna być wdrożona logiczna automatyzacja. Prosze o przyznanie kuponów w ciągu deklarowanych dwóch dni, lub sprawa zostanie zgłoszona do uokik.