Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam poleciłem allegro pay z mojego linku. Osoba polecona wykonała wszystko co miała zrobić. Żadne bonusy w tym kupony 75 i 25zl nie doszły. Proszę o pomoc
@Client:48994920 kupony już są na waszych kontach. 😊
@Damian124l przyznaliśmy kupony na wasze konta. 😊
Cześć @Miko0685, kupony zostały przyznane 🙂
Cześć, @wielki200. Przyznaliśmy kupony.
Proszę o pomoc,ja też nie dostałem 75zł a osoba której poleciłem też nie dostała 25zł , mój nick to bandi052008 a osoba której poleciłem to GigaTB
@bandi052008 kupony są już u was. 😊
Kupon 75 zł i 25 zł nie został przyznany na polecenie allegro pay, proszę o weryfikację.
Mój login polecający Tearsomia
Login osoby której poleciłam Client:109299071
@Tearsomia weryfikuję brak kuponów na waszych kontach i wrócę z informacją.
@Tearsomia przyznaliśmy właśnie kupony na wasze konta. 😊
Witam, poleciłem Allegro Pay znajomemu udostępniając link. Osoba polecona uaktywniła Allegro Pay, ale nie otrzymałem kuponu o wartości 75 zł ani mój znajomy nie dostał kuponu o wartości 25 zł. Proszę o pomoc
@jurasjurek48 podaj proszę login osoby, której poleciłeś Allegro Pay.
A może Ty @Sa_nova wiesz co z moimi kuponami za polecenie trzech użytkowników: paskom1, 110265566 oraz bono1410? I kuponami również dla tych użytkowników?
Client: 137084514
Halo! Pomoże mi ktoś z moderatorów? Podałem nazwę użytkownika, któremu poleciłem Allegro Pay (Client: 137084514) i nadal czekam na kupon.
@jurasjurek48 Weryfikujemy Twój przypadek.
@jurasjurek48 Kupony zostały dodane.
Client:71475603
@wielki200 weryfikuję to i wrócę z informacją. 😊
@wielki200 kupony są już przyznane na wasze konta.
Wczoraj polecilem poprzez link allegro pay, ta osoba aktywowala "allegro pay" i ta osoba i ja nie otrzymalismy kuponow ktore sa w promocji co jest grane?