anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak kuponu za POLECENIE Allegro Pay

Client:73146540
#7 Wielbiciel

Witam poleciłem allegro pay z mojego linku. Osoba polecona wykonała wszystko co miała zrobić. Żadne bonusy w tym kupony 75 i 25zl nie doszły. Proszę o pomoc

oznacz moderatorów
298 ODPOWIEDZI 298

bwiolab
#7 Wielbiciel

Client:102894425 nadal nie ma kuponu a aktywował allegro pay

Mnie się ponoć nie należy bo nie byl klikniety link 

Odpowiadacie na zapytania????

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka Allegro Gadane

@bwiolab jeśli sytuacja dotyczy innego konta Allegro - to proszę, aby ta osoba do nas napisała, będąc zalogowanym do konta, którego dotyczy problem. Nie możemy udzielić informacji innym użytkownikom, o koncie innej osoby. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

bwiolab
#7 Wielbiciel

Opisywałam sytuację w pdz, nikt nie raczył o tym wspomnieć i odpowiedzieć dlaczego żadne z nas nie dostało kuponów

oznacz moderatorów

Sa_nova

@bwiolab zgodnie z tym co napisałaś wcześniej, nie widzimy Twojego polecenia. Oznacza to, że polecona osoba nie kliknęła w link i nie aktywowała usługi Allegro Pay z poleconego linku. W takiej sytuacji żadne z kont nie otrzyma kuponu z polecenia.

Jeśli jednak brak kuponu, za aktywację dotyczy innej promocji - to w takim przypadku musi skontaktować się z nami właściciel konta, którego dotyczy sytuacja (będąc zalogowanym do konta, o którym mowa). 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Client:78608902
#1 Nowicjusz
oznacz moderatorów

Syrena_zT

@Client:78608902 podaj login osoby której polecałeś usługę, sprawdzimy to 🙂 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Client:58046508
#7 Wielbiciel

Poleciłem Allegro Pay linkem danym w promocji. Kolega aktywował z niego Allegro Pay a ani ja ani on nie otrzymaliśmy kuponu za polecenie o wartości 50 zł.

oznacz moderatorów

N_Nitka28

@Client:58046508 Konsultuję sprawę. Wrócę z odpowiedzią. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

N_Nitka28

@Client:58046508 Napisz proszę do nas przez formularz kontaktowy. W treści wiadomości podaj numer kolegi oraz link aktywacyjny. Nasi doradcy zweryfikują sprawę. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Tak  zwykle sie kończy klikanie w linki.  Albo kończy się jeszcze gorzej.

Szkoda że specjaliści Allegro  nie przestrzegają tej prostej zasady  i  oferują różne złote góry za klikanie linków.

oznacz moderatorów

Mirol_Szn
#7 Wielbiciel

Dzień dobry, 

Wysłałem link koledze, założył przez link allegro pay i nie otrzymaliśmy prezentowych kuponów po 50 zł,  czy można sprawdzić czemu nie zostały przyznane kupony za plecenie allegro pay? Pozdrawiam  @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

N_Nitka28

@Mirol_Szn Weryfikuję sprawę. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

N_Nitka28

@Mirol_Szn Napisz do nas proszę przez formularz kontaktowy w tej sprawie. W treści podaj login kolegi oraz link aktywacyjny, który wysłałeś. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Marcelino24
#1 Nowicjusz

Dzień dobry,

Ostatnio skorzystałem z propozycji wysłania polecenia do znajomych i dziś dostałem informację w wiadomościach, że 1 osoba skorzystała z linka, który wysłałem. Poinformowano mnie, że otrzymałem kupon na 50 złotych.

Wszedłem w zakładkę o kuponach i nie ma tam w/w kuponu na 50 złotych.

Proszę o wyjaśnienie sprawy

Dziękuję

oznacz moderatorów

Syrena_zT

@Marcelino24 nie widzę takiego kuponu na Twoim koncie. Podeślij zrzut ekranu z informacją o przyznaniu kuponu i login osoby, której polecałeś usługę. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Rybenka1988
#1 Nowicjusz

oznacz moderatorów

_HolaOla_

@Rybenka1988 w jakiej dokładnie promocji wzięłaś udział? 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Client:103864678
#2 Obserwator

Witam, poleciłam allegro pay z mojego linku. Osoba polecona wykonała wszystko co miała zrobić. Żadne bonusy nie doszły. Proszę o pomoc i rozpatrzenie.

oznacz moderatorów

N_Nitka28

@Client:103864678 Podaj login osoby, której poleciłeś Allegro Pay oraz link polecający. Sprawdzę to. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów