Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupiłem trzy rzeczy , po dwóch tygodniach zapłaciłem przelewem a oni piszą, że niezapłaciłem. Wyciąg z konta jest dowodem . Jak skarżyć tych oszustów ?
Niekoniecznie tak jak piszesz, wyjście środków z konta nie oznacza że doszło do zakupu, płaciłeś przez Allegro to sprawdź status płatności: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/kupione
Wyciąg z konta jest dowodem na to że pieniądze wyszły z konta - niekoniecznie na to, że płatność poprawnie się zaksięgowała.
Jaką metodą płaciłeś i skąd wziąłeś dane do przelewu?
Co mnie to obchodzi czy się zaksięgowało. Nie umiesz księgować to zmień robotę. Do tematu. Zakup nastąpił 14.08, odebrałem 17.08. , zapłaciłem 06.09 kropka. Wszedłem w status, a tam jest: zakup spłacony 06.09. i dalej szczegóły- historia a) rozliczyliśmy spłatę b) nowy zakup 14.08. Nic nie wiem ,że kupiłem i odebrałem drugi raz ten sam zakup
No tak, dobrze by było gdybyś od razu tak napisał, bo pewnie kupowałeś przez Allegro Pay a to już wyższa szkoła jazdy, jak ja tu czytam to oni często mają problemy gdy ktoś zapłaci za wcześnie.
Trzeba poprosić kogoś z Allegro o pomoc: @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
No @komis-bell dlaczego jeszcze nie zaksięgowałaś tego przelewu 😂🤣 kochana
Tygrysku, to zależy gdzie płaciłeś, ale prawdopodobnie zapłaciłeś po terminie, teraz czekaj lub poproś o zwrot darowizny którą wykonałeś.
Na Allegro termin płatności do 7 dni, na lokalnym 5 dni. Może być dłużej ale jeśli jest to uzgodnione ze sprzedającym. Więc nie zapłaciłeś lecz wysłałeś pieniądze, oczekuj zwrotu.
Kochanie robię to tak samo od 14 lat, ale czasami coś zawodzi.
Zdarza się, mi też czasem zawodzi a robię to chyba dłużej...
@daro-tygrysek Napisz proszę do nas przez formularz i tam przekaż doradcy potwierdzenie wpłaty.