anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Chciałbym nadpłacić allegro pay

Client:40839309
#8 Zapaleniec#

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:40839309 czy możesz napisać w jaki celu chcesz nadpłacić Allegro Pay? Pytam, ponieważ nadpłata nie zwiększy dostępnego limitu. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec#

Tu nie chodzi o zwiększenie limitu . Mam na koncie 3350 zł z limitu 7000zł. Potrzebuję 150 zł żeby wykupić sprzęt za 3500zł. Muszę wejść w którąś z umowy żeby spłacić dodatkowo 150 zł i tam jest rozumiem konto i tytuł automatyczny tej umowy? Czy jak spłacę to 150 zł to odrazu allegro pay mi zaksięguję tą kwotę? 

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@Client:40839309 W przypadku nadpłaty umowy - wpłata zostanie rozliczona w dniu wymagalności spłaty (czyli z datą widoczną na harmonogramie spłat). Każda umowa Allegro Pay, ma swój indywidualny numer rachunku do spłaty - znajdziesz go w szczegółach umowy po kliknięciu w "jeśli nie chcesz spłacać online, możesz skorzystać z danych rachunku do spłaty". 

oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec#

Ło matko dopiero za miesiąc?! To bezsensu 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Tak to działa, niestety. Nawet jak będzie nadpłata to nie musisz się twój limit zwiększyć.

oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec#

ale czy rozumiesz o czym ja poszę? To znaczy jak dzisiaj spłaciłem raty ,to jak teraz sobie wpłacę dodatkowo 200 zł to mam miesiąc  czekać na zaksięgowanie tego i dodanie do allegro pay?! 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Tak, Ja rozumiem, ty nie znasz regulaminu Allegro Pay.

oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec#

Znam

oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec#

Ja nawet nie mam możliwości spłaty już online skoro dzisiaj zapłaciłem raty . To jak nadpłace teraz w którejś umowie 200 zł np. to mi to dodadzą do konta allegro pay za 30 dni dopiero?! 

oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec#

I co. Wpłaciłem na konto allegro pay 200 zł i mam odrazu dodane do pay. Następnym razem jeśli nie wiecie ,to nie wprowadzajcie ludzi w błąd. 

oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec#

oznacz moderatorów