Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zakupiłam stół, który otrzymałam. Wcisnęłam więc zwrot towaru. Niestety firma nie przyjmuje zwrotów. Doliczono mi w allegro pay kuriera. Zwiększyła się automatycznie kwota zapłaty. Sprzedawca tego nie może cofnąć, a od allegro otrzymałam wiadomość, że też tego nie robią. Skoro nie odesłałam kuriera, to czemu mam płacić za kuriera?? Proszo odpowiedź.
Wcisnęłam zwrot i doliczono mi automatycznie kuriera do calkiwitej kwoty spłaty za stół. Okazało się, że sprzedawca zwrotów nie przyjmuje. A ja nie mogę tego cofnąć i koszt kuriera pozostał.
Gdyby można to cofnąć, to nie szukałabym tutaj sposobu na rozwiązanie istniejącego problemu.
ty ten stół to chcesz sobie zostawić czy go jednak zwracasz?
Muszę zostawić ,bo sprzedawca nie przyjmuje zwrotów tego asortymentu. Tylko, że nie mogę tego cofnąć i opłata za kuriera zostaje.
@agniesia2711 dobrze się bawisz na allegro?
po co robisz fikcyjne zakupy, a potem chcesz zwracać towar?
zakup na allegro lokalnie?
@Acid2009 Ma problem bo jakby "wcisnęła", a nie "wcisła" nie było by sprawy🤣
@LEW433 > Zakupiłam stół, który otrzymałam. I teraz jaki powód ma być obciążenia Ciebie jakimiś kosztami, tu nie ma zwrotu, tu brak dotrzymania umowy więc otwórz dyskusję i opisz problem, Allegro powinno Ci w tym pomóc, reklamacja z powodu nie otrzymania > czy TY czytasz przed kliknięciem "publikuj" to co napisałeś > w pierwszym zdaniu jest słowo "OTRZYMAŁAM" > a w ostatnim "reklamacja z powodu nie otrzymania"
Te Twoje wpisy to jak produkcja w czasach PRL-u > "liczy się ilość, a jakoś(ć) to będzie"
Niech Allegro zapłaci za takie rzeczy.
"Proszę o odpowiedź "
Nie rozumiem skąd możliwość "wciśnięcia" opcji zwrot, jeśli sprzedający nie przyjmuje zwrotów. Jeśli ich nie wyłączył w ofercie to wydaje się, że masz prawo do zwrotu, chyba ze to zakup od osoby prywatnej, a nie firmy.
@agniesia2711 Niestety to jest niecodzienny przypadek i tutaj tylko panie moderatorki będą mogły pomóc, więc przypominamy: @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
O ile kasy walczymy?