Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam .
Mam pytanie czy ktoś z Was kupił ramki od " sprzedawcy " frame4photo ? 7 października kupiłem ramki przez allegro Pay. Wszystko opłaciłem i po 2 tygodniach dostałem informację że ramki zostaną wysłane w innym terminie z powodu braku personelu ... pisałem i cały czas odpowiedź brzmiała że będą wysłane jak tylko personel będzie itd itp . Po ponad miesiąca czekania anulowałem kupno i zażądałem zwrot środków... czekam już około 4 tygodni i sprzedawca cały czas zwodzi i pisze ze zwrot środków będzie do końca tygodnia ... co mogę więcej z tym zrobić?
Trzeba takiemu sprzedawcy otworzyć dyskusję przez allegro ,to szybko rozjaśni mu umysł .
Otworzyłem dyskuje , minęło 30 dni i jest napisane , dyskusja zamknięta, rozwiązano... Napisałem też do allegro protect po tym odpisala z przeprosinami i tyle było kontaktu .
@Client:33603349 A jak prowadzisz tą dyskusję ze sprzedającym? otwierasz dyskusję i zaraz zwróci:https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa
Jak zgłosiłem do allegro protect to były przeprosiny i tyle .. Gdy pisałem z zapytaniem kiedy dostanę zwrot w dyskusji otrzymywałem taka odpowiedź " Odpowiemy najszybciej jak to będzie możliwe, obsługa klienta "