anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy można zwiększyć limit allegro pay z obecnych środków np na 2500 zł?

Client:68615054
#1 Nowicjusz#

Witam czy można zwiększyć limit zakupów na allegro pat z obecnych które posiadam np na kwotę 2500 zł? Jeśli da się to zdalnie zrobić to poproszę o taką kwotę na moim koncie.

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

kostas11
#21 Demiurg#

@Client:68615054 pewnie że się da, rób więcej zakupów, spłacaj regularnie to Ci zwiększą 😄

________
Κώστας
oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:68615054 nie możemy zwiększyć dostępnego limitu, ale jeśli będziesz korzystał z Allegro Pay regularnie i spłacał zakupy w terminie to środki zostaną zwiększone. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Wilczekstepowy
#13 Ambasador#

A do jakiej sumy maksymalnie może być zwiększona pula kredytowa?

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Wilczekstepowy maksymalny dostępny limit to 4200 zł. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Wilczekstepowy
#13 Ambasador#

Dziękuję bardzo za informację. 😊

oznacz moderatorów

kaczorex888
#7 Wielbiciel#

Witam , to jest już ostateczny limit ? mi właśnie brakuje ten tyś więcej na 5200 o wtedy naprawdę byłoby  elegancko 🤝:biały_gruby_symbol_zaznaczenia: w żaden sposób nie da się podwyższyć ?

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@kaczorex888 Cześć. 🙂 Obecnie limit 4200 zł to limit maksymalny w Allegro Pay i w najbliższym czasie nie planujemy zmian w tym zakresie.

Jeśli planujesz droższe zakupy, to mogę zaproponować Ci skorzystanie z rat PayU: https://allegro.pl/zobacz/ratypayu 🙂 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Każdy ma swoje potrzeby jeden 1000zł, drugi 5200zł a jest 42000zł i nie ma przymusu, i to mi się podoba>brak przymusu. 🤗

oznacz moderatorów

Biznesowo3
#1 Nowicjusz#

W roku 2023 roku miałem propozycje podniesienia z 4200 na 7-8tys złoty ale zrezygnowałem 

oznacz moderatorów