Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupiłam w Allegro Pay Smarta.Dwa razy zrobiłam w Allegro Pay zakupy.Mam aplikację w Allegro i tam skończył mi się Smart.Mam problem ponieważ szukając artykułów w Allegro pokazuje mi ,abym zapłaciła Smart.Chciałabym dalej kupować na Allegro ,ale co jak zapłaconym Smart na Allegro Pay?Proszę o pomoc
Cześć @Client:130609970, z tego co widzę masz wykupiony Allegro Smart. Czy poprawnie zalogowałaś się w aplikacji na to samo konto, z którego obecnie piszesz?
Nie wiem czy to to samo konto.Na telefonie mam konto Allegro z którego korzystam od lat.Smarta kupiłam w Allegro Pay chociaż nie mam rejestracji na tym koncie.Co zrobić aby Smart znalazł się na moim koncie?
@Client:130609970 usługę Allegro Smart! masz wykupioną na koncie, z którego piszesz. Sprawdź proszę w ustawieniach konta w aplikacji Allegro, czy masz widoczny ten sam login co tutaj (czyli
Client:130609970) - jeśli nie, to proszę wyloguj się i zaloguj na to konto w aplikacji.
Nie znalazłam tego loginu w mojej aplikacji na Allegro.Czy mam rozwiązać umowę z Allegro.Na Allegro mam wszystkie zakupy od lat.Nie chcę ich stracić.
@Client:130609970 To oznacza, że najprawdopodobniej jesteś zalogowany na niewłaściwym koncie.