Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
29 ,03,2024- zakupiłem na allegro [ wyłącznik, włącznik ] do odkurzacza Elektrolux, który został opłacony z mojego konta Pay. Po otrzymaniu w/w towaru stwierdziłem, że zakup był przez pomyłkę więc odesłałem jako zwrot do sprzedawcy. Sprzedawca przyjął zwrot i odesłał pieniądze na konto Pay. Pytanie moje brzmi- dla czego dostaję wiadomości od pay, że zostały mi 3 dni na opłacenie 60 zł za zakup w/w wyłącznika. Przecież sprzedawca zwrócił pieniądze co jednoznacznie usuwa moje zadłużenie co do tego zakupu na koncie pay.
To może jednak nie zwrócił, skąd ta wiedza? Sprzedający tak powiedział? Czy był mail od allegro? 🙂
Dowiedzmy się jak jest @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
TAK DOSTAŁEM MAILA OD ALLEGRO PAY, ŻE PIENIĄDZE ZOSTAŁY ZWRÓCONE- DLA TEGO NAPISAŁEM TUTAJ BO NIE WIEM GDZIE ZADAĆ TO PYTANIE .MINEŁO JUŻ TROCHĘ CZASU A WCZORAJ DOSTAŁEM SMSA , ŻE POZOSTAŁO MI 3 DNI DO ZAPŁATY NA KONTO PAY ZA TEN PRZEDMIOT
@Client:40208420 Dopiero jak się zaksięguje na Allegro Pay a jeżeli do czasu terminu spłaty zwrot się nie zaksięguje, masz obowiązek spłaty raty, natomiast nadpłatę możesz wypłacić.
@Client:40208420 Cześć. W sprawie Allegro Pay napisz do nas przez formularz i podaj numer zamówienia, o którym mówisz: https://allegro.pl/pomoc/kontakt
DATA ZGŁOSZENIA I NUMER ZWROTU
30 mar 2024 03:54 19OZ/2024 Włącznik, wyłącznik do odkurzacza Electrolux