anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego konsultant, który miał do mnie zadzwonić, nie zrobił tego, a jedynie nagrał się na pocztę?

gipsinski
#7 Wielbiciel#

W ostatnim miesiącu dokonałem dość poważnych zakupów odzieżowych za pośrednictwem Allegro Pay. Po przymierzeniu część z nich zwróciłem. Sprzedawcy dokonali zwrotu pieniędzy na konto Allegro Pay, ale odniosłem wrażenie, że moje środki nie zostały powiększone o wartość zwrotu. Czatbot nie potrafił mi pomóc. Zamówiłem więc rozmowę z konsultantem. I wczoraj wieczorem, i dzisiaj rano czekałem na telefon. Niestety milczał. Za to w obu przypadkach na mojej poczcie głosowej pojawił się komunikat, że konsultant nie mógł się ze mną połączyć z mojej winy i życzył mi miłego dnia... Jak to możliwe?!!! Warowałem przy telefonie i nawet do toalety go zabierałem!!!!!! TO SĄ JAKIEŚ KPINY CHYBA!!!!!!!!!!!!! Bardzo proszę, aby ktoś się do tego, co napisałem, ustosunkował.

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

Client:44052296
#21 Demiurg#

Ciekaw jak to zrobili 🤔

Na to wynika, że allegro ma możliwość zagłuszyć sygnał z nadajników bazowych w konkretnej lokalizacji.

Może moderatorzy uchylą rąbka tajemnicy

@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

Agent555
#19 Nestor#

Takie sytuacje są częste , doradcy nagrywają się na skrzynkę pocztową i obiecują że zadzwonią w ciągu 2 lub 3 h , nie dzwonią 

oznacz moderatorów

julienail
Moderatorka
Moderatorka

@gipsinski, bardzo mi przykro, że rozmowa telefoniczna nie doszła do skutku. Czy możesz podać mi, na którą godzinę (i dzień) była umówiona rozmowa oraz upewnić się, czy numer przypisany do Twojego konta jest prawidłowy i aktualny? Poproszę wówczas o pilny kontakt telefoniczny. 

Julia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

gipsinski
#7 Wielbiciel#

Wczoraj, tj. 31.03. rozmowa umówiona była na 20:15. Kiedy nie doszła do skutku (nagranie na pocztę), zamówiłem następną na dzisiaj 01.04. na godzinę 9:15. Z tym samym, niestety, efektem...

Z numerem jest wszystko, jak należy. Świadczy o tym chociażby fakt, że konsultant nagrał się na pocztę tego właśnie numeru. Pytanie, jak to zrobił (mam na myśli nagranie się) bez sygnału przychodzącego połączenia w moim telefonie? Przecież poczta włącza się dopiero wtedy, gdy abonent nie odpowiada lub prowadzi inną rozmowę. W moim przypadku ani jedno, ani drugie nie miało miejsca...

oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@gipsinski mam informacje, że nasz support skontaktował się z Tobą 🙂 

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów