Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jakis problem jest ogolny, mi tez nie dziala.
@szumek1111 @Kasjena Zespół techniczny wie już o problemie i pracuje nad ustaleniem i usunięciem jego przyczyny. Przepraszamy za utrudnienia.
u mnie też nie działa....jak długo mam czekać... ciągle jest monit; płatność w toku....
Jak dlugo mamy czekac ? Sprzedawcy rez sie niecierpliwia
Zakup nieopłacony
Błąd podczas przetwarzania płatności online
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Czy znów jest awaria? Nie mogę dokonać płatności od pół godziny. Uprzedzając pytania, z niczym nie zalegam, mam środki. "Płatność w toku". Ponawiałam ją już trzy razy i nic.
@fiszka_2005 Otrzymaliśmy już podobne zgłoszenia i badamy sprawę. Przepraszamy za problemy.
Dzisiaj spłaciłem moje zakupy w allegro pay a nadal środki nie wróciły. Wszystkie zakupy spłaciłem w terminie.
Znowu im się coś spaprało z Allegro Pay, ja od pół godziny usiłuję dokonać płatności. Pewnie kolejna awaria.
U mnie też nie działa... to jakaś lipa
Dzień dobry,
zrobilam zakup z allegro pay i płatność jest wciąż w toku - czy mam anulować zakup i go ponowić, czy czekać w dalszym ciągu na wykonanie płatności?
Zakupu nie ma po co anulować, można ewentualnie anulować i ponowić płatność, ale póki jest awaria, to chyba nie ma sensu. Ja już ponawiałam trzykrotnie.
Potwierdzam, ciągle wisi płatność w toku, Proszę to naprawić bo zakupy na czas sprzedawcy nie wyślą jak nie dostaną pieniędzy !!!!
Dlaczego płatność na allegro pay wciąż jest w toku?
Witam, mam problem z dokonaniem zakupu z formą płatności Allegro Pay. Już po naciśnięciu przycisku "kupuję i płacę" płatność nie zostaje sfinalizowana. Wyskakuje tylko "oczekiwanie na potwierdzenie płatności", później wyskakuje informacja "zakup nieopłacony". Co zrobić teraz z takimi zakupami, które mają status nieopłacone? Już raz anulowałem zakup, spróbowałem ponownie i sytuacja się powtarza.
Witam nie moge zaplacic allegro payem nie zalegam z zadna rata smart wykupiony proszek pomoc