Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Aktywowałam allegro pay i zrobiłam zakup za ponad 50 zł a 50 monet za aktywacje mi się nie dodało. Dlaczego?
@kysia_allegro Allegro na stronie promocji monetowych pisało;
Jak otrzymać 50 monet za aktywację i pierwszą transakcję z Allegro Pay?
1. Kliknij “Przejdź do Aktywacji”.
2. Aktywuj Allegro Pay w kilka minut. Za darmo. Dzięki natychmiastowej decyzji jakimi środkami możesz dysponować jesteś w stanie od razu użyć Allegro Pay.
3. Opłać transakcję na Allegro o minimalnej wartości 30 zł (bez kosztów dostawy), przy płatności za pomocą Allegro Pay.
4. Monety będą dostępne do odbioru w ciągu 2 dni roboczych i możesz je odebrać w ciągu 7 dni od aktywacji Allegro Pay, przechodząc na Allegro.pl do zakładki Monety, gdzie kliknij w [Odbierz].
4. Na Twoje konto w Allegro wpadnie 50 Monet.
Promocja trwa od 06.09.2021 do 19.09.2021 lub do wyczerpania puli 2 000 000 Monet promocyjnych.
Dzięki Monetom kupujesz taniej. 50 Monet, jakie możesz otrzymać z tej promocji, obniży Twoje kolejne zakupy o 50 zł!
A ta promocja była do 19.09, przedłużyli????
pisze lub do wyczerpania zapasów, nadal dzisiaj byla reklama z wielkim nagłówkiem że promocja obowiązuje
@kysia_allegro, promocja trwała do 19.09 lub do wyczerpania puli monet. Jako że pula nie została wyczerpana, promocję zakończono właśnie 19.09. W tej sytuacji niestety, ale nie otrzymasz Monet.
okej, szkoda ze reklama na pół ekranu dalej wyświetlała się dnia 20.09.2021 r. pomimo iż już było po promocji
Skoro pula nie została wyczerpana, to dlaczego promocja została zakończona? U mnie pisze, że promocja trwa do 31.12.2021
Hej! Aktywowałem dzisiaj i opłaciłem zakup za 100 zł z allegro pay. Nie otrzymałem monet. Gdzie mogę to zgłosić?
EDIT: Wg regulaminu monety będą do odebrania po 2 dniach roboczych od aktywacji. 😄
Mam taką samą sytuację, aktywowałem i zrobiłem zakupy za pomocą allegro Pay ale monet nie otrzymałem.
@politemikey Cześć. Promocja monetowa za Allegro Pay jest już zakończona. Wszystkie aktywne w tym momencie promocje znajdziesz tutaj: https://allegro.pl/kampania/monety/promocje
@ko_alka Hej dzięki za odpowiedź.
W momencie kiedy aktywowałem i dokonałem zakupu za pomocą Allegro PayU, promocja była aktywna (18 stycznia). Przynajmniej według aplikacji Allegro, ponieważ w aplikacji dostałem informację o tej promocji i za raz po tym aktywowałem Allegro Pay.
@politemikey, zweryfikuję tę sytuację i wrócę do Ciebie z odpowiedzią. 🙂
@politemikey, otrzymałam informację, że choć przyznaliśmy Ci Monety, nie odebrałeś ich - miałeś na to czas do 26 stycznia.
@mr_oma dzięki za odpowiedź i wyjaśnienie sprawy 🙂 ahhh... no tak, żeby odebrać monety muszę specjalnie sprawdzać codziennie aplikacje czy mogę je już odebrać czy nie 😂 świetny UX 👍 na początku byłem sceptycznie nastawiony do tego, że A m a z o n wchodzi do Polski, ale teraz co raz bardziej cieszę się, że jest taka alternatywa dla Allegro 🙂
Dzień dobry, ja również nie otrzymałem monet za aktywację allegro pay, proszę o sprawdzenie.
@szymon1490 Czy widzisz monety do odebrania w tej zakładce: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/monety (na górze strony powinien wyświetlać się baner z przyciskiem [odbierz]). 🙂
wczoraj aktywowałem allegro pay, dziś dokonałem zakupu za ~2500, kiedy monety pojawią się na koncie?
Pozdrawiam
@karbra Monety pojawią się do odbioru w ciągu 2 dni roboczych od spełnienia warunków promocji. 🙂
Również aktywowałem allegro pay po kliknięciu w otrzymany bonus na konto zostało przelane aż całe 15 monet. Później okazało się iż są limity na otrzymywanie monet. I że 50 monet to osoba która ma konto krócej niż rok to może odebrać ale raz w roku a w dodatku dziennie to max 20. To jest jawne wyłudzenie. Osoba mająca konto krócej niż rok aktywuje to konto za max 20 a nie 100 monet. Oferta wprowadza w błąd. Nie ma żadnych * czy innych informacji o tym w ofercie.