Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Złożyłem zamówienie na 2371 CZK. Czy muszę płacić za dostawę towaru? Dlaczego przy każdym produkcie jestem proszony o wybranie adresu dostawy i kosztu wysyłki przy każdym produkcie z osobna? czy towar nie dotrze w całości w jednej przesyłce?
@Client:113353909 Wskaż proszę numer zamówienia, o którym piszesz.
Nie mogę zrealizować zamówienia, gdyż pod każdym artykułem prosi mnie o wybranie osobnego adresu dostawy i wskazuje kwotę dostawy. Co ja robię?
@Client:113353909 Prześlij proszę zrzut ekranu z widokiem opisanej sytuacji.
Я заказал большое количество, доставка должна быть бесплатной, но за каждый товар взимают плату за доставку. Nie mogę dokończyć zamówienia, ponieważ cena dostawy jest zbyt wysoka. Jeśli skończę zamówienie, będę musiał zapłacić za wysyłkę. Jaka kwota powinna być wymagana, aby uniknąć płacenia za dostawę?
@Client:113353909 Na zrzucie ekranu widać, ilu koron brakuje do darmowej dostawy w ramach Smart u każdego ze sprzedających
@Client:113353909 Pewnie tak ma ustawione sprzedający, celowo. Daj link do oferty!
Nie mogę dokończyć zamówienia, ponieważ cena dostawy jest zbyt wysoka. Jeśli skończę zamówienie, będę musiał zapłacić za wysyłkę. Jaka kwota powinna być wymagana, aby uniknąć płacenia za dostawę?
Nie mogę dokończyć zamówienia, ponieważ cena dostawy jest zbyt wysoka.
@Client:113353909 bo pewnie kupujesz od różnych sprzedawców 😞 na portalu są różni sprzedawcy i te zamówienia się nie łączą, każdy wyśle oddzielnie 😞