Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Zofianka na czym dokładnie polega Twój problem z płatnością?
A oferta ma taką możliwość?
Niestety, w dalszym ciągu nie mogę opłacać zakupów przez Pay. W banku poinformowano mnie, że problem nie leży po ich stronie. CJ
@Zofianka Opisz dokładnie na czym polega problem, który napotykasz.
Dobry Wieczór. Prawda jest taka, że jestem na allegro od wielu lat i z roku na rok jest coraz gorzej...procedury coraz bardziej skomplikowane. Jakieś 2 miesiące mam problem i z płatnością przez Pay, istnieje jakaś dziwna blokada, która nie pozwala ściągnąć pieniędzy za zakupiony przeze mnie towar z mojego konta bankowego. Mam z tego powodu ograniczona możliwość dokonania jakiegokolwiek zakupu.
CJ
A to problem allegro czy banku?
@Zofianka opisz proszę dokładnie, na czym polega problem. Czy pojawia Ci się jakiś komunikat? Dodatkowo, czy na pewno masz na myśli Allegro Pay? Bo wspomniałaś o środkach na Twoim koncie bankowym.
Dzień Dobry. Nie pojawia mi się komunikat. Kiedy przechodzę do płatności, to wybieram swój bank, wchodzę na swoje konto i wysyłam pieniądze po czym na allegro pojawia sie komunikat, że płatność nie została zrealizowana. CJ
@Zofianka dziękuję. Czyli masz na myśli standardową płatność, a nie skorzystanie z usługi Allegro Pay. Skonsultuję Twoje zgłoszenie. Proszę Cię o chwileczkę cierpliwości.
Dziękuję