anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak mogę przywrócić terminy spłat rat, samowolnie zmienione przez ALLEGRO PAY?

dibros
#1 Nowicjusz#

Dzień dobry. Wczoraj dostałem powiadomienie o przeniesieniu wierzytelności wybranych umów (w tym i moich) na Aion Bank SA. W Powyższym powiadomieniu jest ustęp o tym, że nic nie tracę na takim działaniu. Otóż TRACĘ bardzo wiele, gdyż wszystkie terminy spłat zostały zmienione w taki sposób, że nakładają się na siebie t.j. muszę dokonać splat rat za wszystkie moje zakupy w jednym dniu. Daje to nieosiągalną dla mnie kwotę jednorazowej spłaty za poszczególne i oddzielne umowy kupna na ALLEGRO. Proszę i żądam dotrzymania warunków umów i zobowiązań wobec mnie i przywrócenie wcześniej deklarowanych terminów spłat, na jakie wyraziłem zgody. Nigdy nie zalegałem ze spłatami, robię zakupy rozważnie z rozłożeniem spłat na terminy w jakich mam skromne dochody. Wrzucenie wbrew zapewnieniom kredytodawcy ALLEGRO PAY, wszystkich płatności/zobowiązań wynikających z zawartych umów do jednego worka jest poważnym naruszeniem regulaminów tych umów oraz prowadzi mnie do ruiny finansowej! Nie będę mógł spłacić jednorazowo w miesiącu takiej kwoty. To prawie lichwa! Proszę o odpowiedź.

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

serwis-texas
#21 Demiurg#

Dzień dobry Paniom 🙂

Czy można prosić o pomoc?

@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@dibros Nie mam dostępu do informacji dotyczących Twoich umów i ustawień spłat, dlatego proszę żebyś napisał w tej sprawie przez formularz. Odpowiedni zespół sprawdzi jak wygląda sytuacja i co możemy zrobić.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów