Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Każdy pisze o zwiększeniu limitu, a jak go ZMNIEJSZYĆ? Wiem, że limit allegro wpływa niekorzystnie na zdolność kredytową (mimo, że allegro kłamie że nie). Więc jak go zmniejszyć?
@SDOBRASZ limit nie wpływa, wpis do bik masz dopiero jak coś kupisz i na tyle dostaniesz kredyt 🙂 samo przyznanie limitu na nic nie wpływa 🙂
Otóż wpływa - poczytaj sobie różne opinie użytkowników tutaj.
Krótka piłka, ja mam wykorzystany, a wpisu w raporcie BIKu nie ma.
Raport kosztuje 39 zł. Z BIKu korzystam od 15 lat.
Co nie zmienia faktu, że to NIE JEST ODPOWIEDŹ NA MOJE PYTANIE
Twoje środki w Allegro Pay nie są kredytem i nie są wpisywane do baz zewnętrznych. Dlatego nie mają wpływu na Twoją zdolność kredytową. Dopiero w momencie zakupu z Allegro Pay – gdy zaakceptujesz warunki umowy, która zgodnie z polskim prawem jest umową o kredyt konsumencki – my zapłacimy za Twój zakup, a informacje dotyczące umowy przekażemy do baz zewnętrznych, zgodnie z wyrażonymi przez Ciebie zgodami.
Jak pewnie zauwazyłeś odpowiedziałam na Twój komentarz a nie odpowiedziałam na pytanie 😄
@SDOBRASZ przez formularz kontaktowy https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=71f555ff-e040-42b3-a55b-d46b7fc1d3cc&subjectId=4a9d8d9d-6...
Napisz, że chcesz zmniejszyć limit.
Jaki jest czas oczekiwania na odpowiedz i gdzie ona się znajduje? Wysłałem prośbę jednak zero odzewu.
@Nerds_AND1 Napisałeś do nas za pośrednictwem formularza? Nie widzę zgłoszenia z konta, z którego teraz piszesz.