anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak ZMNIEJSZYĆ limit Allegro Pay?

MAMY ROZWIĄZANIE!
SDOBRASZ
#8 Zapaleniec#

Każdy pisze o zwiększeniu limitu, a jak go ZMNIEJSZYĆ? Wiem, że limit allegro wpływa niekorzystnie na zdolność kredytową (mimo, że allegro kłamie że nie). Więc jak go zmniejszyć?

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9
kostas11
#21 Demiurg#

@SDOBRASZ limit nie wpływa, wpis do bik masz dopiero jak coś kupisz i na tyle dostaniesz kredyt 🙂 samo przyznanie limitu na nic nie wpływa 🙂

________
Κώστας
oznacz moderatorów
SDOBRASZ
#8 Zapaleniec#

Otóż wpływa - poczytaj sobie różne opinie użytkowników tutaj.

oznacz moderatorów
ele-piksele
#9 Pomysłodawca#

Krótka piłka, ja mam wykorzystany, a wpisu w raporcie BIKu nie ma.

Raport kosztuje 39 zł. Z BIKu korzystam od 15 lat.

oznacz moderatorów
SDOBRASZ
#8 Zapaleniec#

Co nie zmienia faktu, że to NIE JEST ODPOWIEDŹ NA MOJE PYTANIE

oznacz moderatorów
Agent555
#19 Nestor#

Twoje środki w Allegro Pay nie są kredytem i nie są wpisywane do baz zewnętrznych. Dlatego nie mają wpływu na Twoją zdolność kredytową. Dopiero w momencie zakupu z Allegro Pay – gdy zaakceptujesz warunki umowy, która zgodnie z polskim prawem jest umową o kredyt konsumencki – my zapłacimy za Twój zakup, a informacje dotyczące umowy przekażemy do baz zewnętrznych, zgodnie z wyrażonymi przez Ciebie zgodami.

oznacz moderatorów
ele-piksele
#9 Pomysłodawca#

Jak pewnie zauwazyłeś odpowiedziałam na Twój komentarz a nie odpowiedziałam na pytanie 😄

oznacz moderatorów
ares_
#14 Krzewiciel#
oznacz moderatorów
Nerds_AND1
#7 Wielbiciel#

Jaki jest czas oczekiwania na odpowiedz i gdzie ona się znajduje? Wysłałem prośbę jednak zero odzewu. 

oznacz moderatorów
w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Nerds_AND1 Napisałeś do nas za pośrednictwem formularza? Nie widzę zgłoszenia z konta, z którego teraz piszesz. 

Wiktoria
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów