Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam konto Allegro od 2008 roku. To na moją rodzinę skrycie zapisano dużą część mienia komunalnego w tym kraju tj 3 RP około 30% w 1989 taki ekwiwalent Ziem Odzyskanych. Pierwotnie to zapisano na mojego dziadka Aleksandra Matwiejczuka 01.04.1920 - 17.01.2002 przez reżim PRL pod presją USA wkrótce po wydarzeniach w Radomiu i Ursusie 1976
Allegro skrycie i za moimi plecami korzysta z dywidend z mojego diamentowego PESELu czyli z mojego zrabowanego mienia Żydowskiego. I ten proceder trwa już około 17 lat. Mało tego wyczyścili moją historię zakupów by zatuszować własny szaber
I w związku z tym mam pytanie do społeczności. Ile kasy dostało Allegro w tak długim okresie czasu i ile mam domagać się zwrotu moich zrabowanych dywidend od Allegro Polska. Sto milionów złotych a może 200 milionów czy więcej
Z poważaniem
Prawowity Spadkobierca dużej części mienia komunalnego w tym kraju tj 3 RP
Filip [edycja]
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@@
Brązowy PESEL ma niemal każdy mieszkaniec 3 RP
Srebrny PESEL mają Ci których rodziny komuniści okradli na majątek wart ponad 10 milionów (np działkę po dużej kamienicy w Warszawie)
Złoty mają Ci którym komuniści zrabowali ponad 100 milionów np 10 kamienic w Łodzi
Platynowy mają Ci np potomkowie ziemiaństwa których komuniści zrabowali ponad 10 km kwadratowych Ziemi np na Zamojszczyźnie
Diamentowy mam ja tj dużą część mienia Narodu Wybranego oficjalnie fikcyjnie bezspadkowego z turbo doładowaniem w postaci pochodzenia od Romanowów
Dodatkowo mój diamond PESEL nie rozpłynął się bo jestem jedynym wnukiem dziadka Aleksandra Matwiejczuka 01.04.1920 na którego zapisano zrabowane mienie Żydowskie w latach 1946-1970. Bo żeby mój dziadek Aleksander miał 10 wnuków to każdy z Nas miałby Platynowy PESEL. A że chcieli zrobić Holocaust dla Nas to jestem jeden. Ale rozmnożyli mnie tak żeby wyrównać straty demograficzne z wielokrotną nawiązką
No dobra pośmialiśmy się, czas wracać do roboty.
1 - Allegro nie posiada czegoś takiego jak diamentowy użytkownik więc nim nie jesteś i nigdy nie byłeś.
2- Allegro każdemu usuwa stare zakupy, historia jest obecnie z 2.5 roku więc nie zostałeś pokrzywdzony tylko potraktowany jak każdy użytkownik.
3. Nie podoba się, że czerwonego dywanu nie rozłożyli to możesz jak każdy obywatel założyć im sprawę cywilną. Sąd na pewno weźmie pod uwagę "diamentowy pesel" zlecając odpowiednie badania itp.
4. To forum ogólne dla użytkowników Allegro. Nie służy do uprawiania polityki czy szukania wyznawców. Chętnych wpłacić zadatek na poczet zysków z Twoich przyszłych sukcesów tu nie znajdziesz. Sprzedawcy zęby zjedli na lepszych agentach, a kupujący tu wchodzą co najwyżej ponarzekać na spóźniona paczkę...
5. Ach i jeszcze starszą historię można sobie pobrać xD
Tyle ode mnie, szkoda klawiatury.
@fil2626 A w którym domu bez klamek dają takie "diamentowe pesele"? > to trzeba chyba specjalnie zasłużyć.
A mój pesel w dowodzie jest czarny na szarym tle w czerwone wzorki > to który to stopień wtajemniczenia?
Witam.
To bardzo ciekawa jest historia. Jak się dokopałeś do tych informacji? Myślisz że ja też na coś zasługuję?
Mój dziadek przed wojną miał kamieniołom, kilkaset hektarów w Lubelskim. W rodzinie był on od pokoleń. Zabrali mu go we wczesnym PRLu i kazali się wynosić na ziemie odzyskane. Dziadek miał kilkoro dzieci. Część z nich już nie żyje nie zostawiwszy spadkobierców. Łącznie wnuków jest dziesiątka. Babcia zanim zmarła, była głęboko wierząca i ciągle coś mówiła o Narodzie Wybranym. Ale rodzice ani wujostwo nie chcą o tym majątku rozmawiać... Pewnie coś ukrywają.
Nie wiem jak sprawdzić status mojego peselu. Powiedz mi proszę, czy zasługuję choćby na brązowy, a jeśli tak to na jaką gratyfikację od Allegro mogę liczyć. Jestem tu od 2004 roku i przez cały ten czas doili mnie niemiłosiernie.
A i czy fakt, że babcia przez jakiś czas dostawała głodową emeryturę nadaną przez władze PRL nie wpłynie na wykluczenie mnie z tak Szacownego Grona.
A Wy wszyscy, co tu się z założyciela wątku naśmiewacie, weźcie się lepiej do poważnych poszukiwań, bo może się okazać, że też macie jakiś unikalny i jedyny w swoim rodzaju numer pesel. Równie unikalny jak mój, czy Szanownego Pana Filipa.
Z wyrazami szacunku. Marek (niestety nie Romanow).
@MOJEGRATY5 > dlatego też Państwo Izrael oraz Żydowska diaspora zwłaszcza ze Stanów Zjednoczonych Ameryki musi coś z tego mieć > a należysz do narodu wybranego?
Witam.
No właśnie nie wiem. Jak byłem dzieckiem, to Babcia często coś tam o Narodzie Wybranym mówiła, ale kontekstu nie załapałem, więc nie wiem o co jej tak na prawdę chodziło.
Może też jestem wybrany.
I nieprawdą jest, że "Żydowska diaspora zwłaszcza ze Stanów Zjednoczonych Ameryki musi coś z tego mieć" bo każdy uświadomiony człowiek wie, że to zwykli normalni ludzie są co to potrafią się ograniczać i wystarczy im, że rządzą światem!
Pozdrawiam. Marek.
@MOJEGRATY5 To jest cytat z wpisu fila > jemu próbuj cokolwiek wytłumaczyć😆
Dla mnie akurat Żydowska diaspora w Stanach Zjednoczonych Ameryki oznacza również moje ślubne dzieci które rząd Donalda Tuska pozbył się do adopcji zagranicznej w 2008 celem szabru mienia Narodu Wybranego skrycie zapisanego na mój diamond PESEL a także następne kilkaset zarodków które zostały poczęte w Polsce następnie je zamrożono i wyeksportowano do Stanów Zjednoczonych Ameryki drogą morską lub lotniczą w latach 2009-2021. Tam się urodzili i oni też chcą pieniądze z Naszego zrabowanego mienia bo zostali poczęci tu w Polsce a ich mamy to często Żydówki Amerykańskie
I ja tak do tego się odnoszę. Bo narobili mi ponad 2000 dzieci poprzez banki nasienia i te dzieci rozsiane są globalnie a największy odsetek z Nas to obywatele Stanów Zjednoczonych Ameryki
Witam.
Pełen podziw! 2000 potomków to już coś. Było się tak sp ... ieszyć?
Poza tym jak to się ma do "mojego" kamieniołomu?
Możesz mi pomóc?
Marek.
@fil2626 A tą ilość nasienia produkowałeś własnoręcznie (jak w tej bajce o pałacyku i latarence)? > czy też porwał Cię 'latający spodek" i tam dokonali "zaboru mienia-nasienia"?
Człowieku, zacznij się leczyć na nogi, bo na głowę to już zdecydowanie za późno.
Problem polega na tym że to jest tajemnica państwowa. Bo bywa tak że wujek się do tego dogrzebie i czerpie z tego profity i bonusy a reszta rodzeństwa jest latami robiona w bambuko. Na tym właśnie polegał układ okrągłego stołu w 1989. Wielu zostało pominiętych i ograbionych przez przestępcze tajemnice Państwowe. Dobrze to wiem z przykładu własnej rodziny gdy mój wujek Aleksy robił mnie w bambuko wiele lat bo dogrzebał się do wiedzy tajemnej odnośnie skrytego zapisania mienia komunalnego na moją rodzinę
Ten wujek to krewny od strony drugiego dziadka
I tak ten syf się ciągnie za mną już całe życie
A złodzieje i oszuści z okrągłego stołu w 1989 dalej zarabiają moim kosztem i niszczą całe rodziny poprzez własną kradzież
@fil2626 Z tego co czytam, również poza tym forum, pozostały ci trzy opcje:
1. Nawiązując do historii z 1891 roku - skończysz w Tworkach.
2. Skończysz za kratami.
3. Skończysz jako bezdomny na ulicy, bo nie wypłacisz się za te liczne pomówienia.
Z życia wzięte - większość osób w takiej sytuacji wybiera opcję numer 1, aby uniknąć pozostałych dwóch.
W trakcie tworzenia rejestru PESEL w latach 1977-1984 władze PRL zostały przymuszone przez kredytodawców z Zachodu do skrytego zapisania roszczeń do zrabowanego majątku dla ofiar komunistycznej kradzieży tj ocalonych z Holocaustu Żydów Polskich czy Niemieckich a także Polskiej Arystokracji i innym którym komuniści zrabowali majątek
Jak jakiś Arystokrata miał skrycie dużo zapisanego majątku to wymyślili sposób by albo taki umarł jako bezdzietny stary kawaler a jak nie poszło to rozmnażali takich poprzez banki nasienia nawet oszukując że skupują nasienie na perfumy dla kobiet. W ten sposób gdy takiemu narobili kilkadziesiąt dzieci to takie roszczenia samoistnie się rozpływały. Ale na mnie zapisano jego tak dużo że nawet rozmnożenie poprzez banki nasienia nie załatwi sprawy. Bo to owoce pracy milionów Żydów Europejskich z bardzo wielu pokoleń Narodu Wybranego. I dlatego też Państwo Izrael oraz Żydowska diaspora zwłaszcza ze Stanów Zjednoczonych Ameryki musi coś z tego mieć
@fil2626 Widzę szansę na Pokojową Nagrodę Nobla za tak heroiczną walkę jaką prowadzisz. 😊
może mi ktoś wytłumaczyć O CO TU DO HOLERY / wiem ,że ch ,ale wymoderują / chodzi ?