anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kiedy mogę spoziewać się przelewu z nadpłaty na wskazany przeze mnie rachunek bankowy?

JJ1971J
#7 Wielbiciel#

Szczegóły zwrotu wpłaty
Powód zwrotu wpłaty
Towar niedostępny

Kupujący
JJ1971J

Data utworzenia zwrotu
13 grudnia 2024, 17:55

Identyfikator zwrotu
0903b4a4-b973-11ef-a15e-6b8cc2747abb

Płatności obsługiwane w ramach usługi P24.

19 grudnia 2024, 15:28

witam, zwrot został wysłany dnia 13.12 poprzez płatnosci Allegro, juz dawno powinien byc u Pana, pozdrawiam serdecznie

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

LEW433
#21 Demiurg#

A mail od Allegro kiedy był?

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@JJ1971J sprzedający zwrócił wpłatę i zaksięgowała się poprawnie. Rozumiem, że chodzi o zwrot nadpłaty z Allegro Pay, ponieważ zdążyłeś spłacić ten zakup? 
Jeśli minęło już więcej niż 3 dni robocze od podania numeru konta w Panelu Allegro Pay, to skontaktuj się proszę za pomocą tego formularza. Doradcy Allegro Pay po telefonicznej weryfikacji tożsamości będą mogli to sprawdzić dokładnie. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

JJ1971J
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry,

Zgłosiłem to po raz kolejny poprzez formularz allegro. Poprosiłem o zwrot środków z allegro pay  na wskazany rachunek bankowy już ponad 3 dni robocze temu. Cały czas widnieje tam pełna  kwota nadpłaty i nic się nie dzieje?

Pozdrawiam,

Jacek [edycja]

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@JJ1971J przykro mi, ale nie mamy tutaj możliwości sprawdzenia sytuacji na Twojej umowie. Poprosiłam dział obsługujący tematykę Allegro Pay, o skontaktowanie się z Tobą w sprawie nadpłaty. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

JJ1971J
#7 Wielbiciel#

Bardzo dziękuję za pomoc.

oznacz moderatorów