anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kontakt

Client:108675419
#1 Nowicjusz

Mój tata wylogował się z Allegro i nie może się zalogować bo nie pamięta ani loginu ani hasła,na nr tel nie przychodzi kod do logowania się przez tel a e mail stracił ważność bo nie korzystał z niego przez 366 dni…ma ktoś nr kontaktowy?? 

oznacz moderatorów
16 ODPOWIEDZI 16

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@Client:108675419 niech tata skontaktuje się z nami przez ten formularz😊

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Client:118576550
#8 Zapaleniec

Mam pytanie chciałbym  zapytać się czy mogę skontaktować się z alegroo ponieważ ktoś posługuje się moimi fanami kupuje na moje konto chcialbym to spłacić i całkowicie zablokować wszystko pomocy niech ktoś mi pomoże proszę 

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#20 Guru ⭐⭐

@Client:118576550  no przecież w poście wyżej Sandra napisała jak możesz się skontaktować z Allegro

oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec

No właśnie tak robiłem tylko to jest bardzo pilne 

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#20 Guru ⭐⭐

@Client:118576550  może coś przyspieszą, ale wątpię bo jest weekend😔

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  @gdvorek 

oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec

Dzięki napisałem 

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@Client:118576550 przesłaliśmy Ci odpowiedź w korespondencji mailowej 54218537. Sprawdziłam też, że na Twoje imię i nazwisko mamy tylko jedno konto Allegro. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec

Właśnie to nie moje 

oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec

Ja nic nie biorę tylko ona proszę to zgłosić i zablokować usunac

oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec

Dlaczego moja żona bierze a na nie wszystko widnieje te raty itp 

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@Client:118576550 skąd masz informację o ratach? Dostałeś jakieś powiadomienie w tej sprawie? Czy nie możesz porozmawiać o tej sytuacji z żoną? Wykorzystanie danych innej osoby do zawarcia umowy kredytowej jest nielegalne. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec

Tak dostałem powiadomienie o jestem w biku a przecież ona nie pracuje kto by jej dał ja poprostu od niej chciałem żeby to spłacić i zamknąć to nie dała mi co ja mam zrobić jak chcem pozapłacac te raty i zamknąć usunąć zablokować proszę o szybką reakcję 

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#20 Guru ⭐⭐

@Client:118576550  jeśli konto jest Twoje, to możesz  je zamknąć w każdej chwili, nie wiem po co prosisz kogoś o taką przysługę🤔

oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec

Ale konto moje ale założone na innym telefonie i na innego meila

oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec

I ona cały czas bierze co chce mi chodzi że tylko ona ma dostęp 

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@Client:118576550 poprosiłam o kontakt z Tobą w korespondencji mailowej. Na forum niestety nie jesteśmy w stanie pomóc w tej sprawie, ponieważ do załatwiania spraw związanych z Allegro Pay potrzebna jest weryfikacja. Proszę Cię o cierpliwość, wkrótce się z Tobą skontaktujemy. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów