Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry , pisze z problemem iż po aktualizacji nie mogę zalogować się na konto który powiązane było z allegro Pay , gdzie mam do spłacenia raty na dniach
Jest jakiś sposób aby odzyskać to wszystko ? Dodam iż na tamtym koncie miałem dużo zamówionych rzeczy w historii kupna a teraz na obydwóch moich kontach widnieje całe 0
@Client:110264574 Czy znasz login tego konta lub adres mailowy, na który było zarejestrowane?
Dzień dobry , pisze z problemem iż po aktualizacji nie mogę zalogować się na konto który powiązane było z allegro Pay , gdzie mam do spłacenia raty na dniach
Jest jakiś sposób aby odzyskać to wszystko ? Dodam iż na tamtym koncie miałem dużo zamówionych rzeczy w historii kupna a teraz na obydwóch moich kontach widnieje całe
@Client:110264574 @Client:49919271 Masz znacznie więcej kont niż te dwa, z których tutaj piszesz. Numer telefonu i nazwisko powtarzają się jeszcze na 5 kontach:
Client:69913063, Client:65995295, Client:65898389, Client:64419311, Client:63395541.
Żeby odzyskać dostęp do historii zakupów i aktywnych usług, musisz się zalogować na właściwe konto.