anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kupiłem przedmiot za 120 zł przez allegro pay i po 2 dniach od zakupu, nie otrzymałem monet.

MAMY ROZWIĄZANIE!
Client:72610281
#8 Zapaleniec#

Po 2 dniach od zakupu jeszcze nie dostałem żadnej monety i nie wiem czy powinienem dalej czekać, czy po prostu nie będą mi przyznane? ( kupiłem przedmiot 23.03 o godzinie 15.32)

oznacz moderatorów
14 ODPOWIEDZI 14
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:72610281 rozumiem, że masz na myśli tą promocję, czy był to Twój pierwszy zakup opłacony tą metodą płatności?

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
#8 Zapaleniec#

Tak, mam na myśli tą promocję. To był mój pierwszy zakup przez Allegro Pay. Zakup już opłaciłem. Jako dodatkowa informacja dodam, że pokazywało wtedy, że dostępne były wtedy jeszcze około 400 000 monet

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:72610281 dzięki za wiadomość! Dowiem się dlaczego monety nie zostały naliczone i wrócę do Ciebie z informacją. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
#8 Zapaleniec#

Dobra, to będę czekać

oznacz moderatorów
Client:41972401
#7 Wielbiciel#

Witam, 23 marca aktywowałem usługę Allegro Pay oraz zakupiłem przedmiot tą usługą, lecz nie dostałem 50 monet za aktywację oraz zakup po 2 dniach roboczych, jaki może być tego problem?

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:41972401 dowiaduję się i dam Ci znać 🙂 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

@Client:72610281 Z reguły należy odebrać w ciągu 3 dni,tu:https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/monety   ale należy spełnić warunki promocji, moderator podał Ci regulamin, przeczytaj i jak spełniasz to pytaj: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=9225c771-efb6-4de8-8580-76bd8d7c77eb

oznacz moderatorów
#8 Zapaleniec#

Jeśli chodzi o regulamin, to spełniam każdy warunek. Po prostu poczekam do jutra, a jak nic nie będzie to skontaktuję się z pomocą

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:72610281 @Client:41972401 wracam z informacjami, przy naliczaniu monet wystąpił problem techniczny, który został już rozwiązany, a brakujące monety powinny znaleźć się na Waszych kontach Allegro dziś ok. godziny 13:00. Bardzo proszę o potwierdzenie czy tak się stało. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
#8 Zapaleniec#

Tak jest, mam już monety 

oznacz moderatorów
arkadiosss
#1 Nowicjusz#

Ile czasu są ważne monety po naliczeniu i odebraniu? wiem, że pownny miec ważność rok - to dlaczego na powiadomieniu pisze, że są ważne do dnia dzisiejszego (dołaczam zrzut)monety.jpg

?

oznacz moderatorów
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@arkadiosss Na zrzucie widać rok 2023, a mamy 2022 🙂

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
arkadiosss
#1 Nowicjusz#

Czyli się wyjaśniło, chyba lepsze okulary muszę kupić 🙂   Dziękuje bardzo za pomoc

oznacz moderatorów