Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy jeśli allegro pay dopiero zostało aktywowane otrzymam jeszcze kupon -100zł na rowery przy zakupie z allegro pay? Na tą chwilę 48h po aktywacji nie mam go na koncie.
Czy mogę też prosić o weryfikację? Nie mam kuponu. Z góry bardzo dziękuję.
@-allla- Kuponu za 100 zł na kategorię rowery?
Tak. Bo na koncie swojego męża zrobiłam wszystko tak samo i otrzymaliśmy kupon, a na tym koncie nie, skąd moje pytanie...
@Client:135705170 Okej. Czekam na informację nadal.
@Client:135705170 gdybyś miał kupon, miałbyś go wcześniej na koncie widoczny w zakładce kupony.
Czy dostałeś komunikację na allegro, która mówi o kuponie?
Nie, właśnie go nigdzie nie widzę. Nie wiem właśnie od czego to zależy, że na jednym koncie go mamy, a na drugim robiąc dokładnie to samo go nie mamy.
@Client:135705170 Niestety nie mam informacji, od czego to zależy. Nie była to promocja.
Kupony zostały przyznane 17.06 użytkownikom, na podstawie ich aktywności na platformie. Nie ma żadnych warunków, które muszą spełnić — nie przyznajemy tych kuponów dynamicznie.
Na podstawie analizy aktywności na Platformie Allegro, użytkownik kwalifikował się do tego, żeby przyznać mu kupon.
Jeśli go nie otrzymałaś automatycznie, nie możemy go przyznać.
A jaka to powinna być aktywność na platformie aby przyznali kupon? Bo jeśli chodzi o zakupy to miesięcznie wydaję poprzez allegro po kilka tysięcy zł z czego wszystko poprzez Pay a kuponu nie otrzymałam.
@1ktosiek1 przyznawaniem kuponów zajmuje się ten pan, i moderatorzy nie wiedzą o jaką aktywność chodzi, bo to jest oferta idywidualna
Również nie posiadam kuponu, mogę prosić o sprawdzenie.
@Client:45914623 tak, kupon nie został Ci przyznany.
Nie mamy możliwości przypisania tego kuponu do konta, jeśli nie otrzymałaś go automatycznie, nie możemy go przyznać.
Z jakiego powodu nie został przyznany?
@Client:45914623 nie został Ci przyznany, bo ta akcja jest skierowana do osób które mają zdolność kredytową, a nie chcą brać kredytów, w ten sposób chcą zachęcić potencjalnego klienta do wzięcia ich kredytu, Ty pewnie już nie raz brałeś na krechę, więc nie muszą Cię zachęcać do brania na raty
Człowieku, szkoda mi ciebie naprawdę. Zajmij się swoim życiem a nie zaglądasz komuś do portfela. Zdolność kredytowa mam dużo lepsza niż ty.
@Client:45914623 pozwól, że zacytuję Ciebie
I odpowiem jeszcze raz, nie chodzi wyłącznie o zdolność, ale również o to, czy korzystasz z ich kredytów, czy nie, no ale Ty masz taką zdolność kredytową, ze połasiłeś się na 100zł😁
Jak chcesz, to oddam Ci jeszcze swój😉
@Client:45914623 nie znam odpowiedzi na to pytanie. Kupony zostały przyznane kupującym na podstawie ich aktywności na platformie.
U mnie kupon jest na szaro, dlaczego nie mogę go wykorzystać?
Człowieku czytaj co tu powyżej piszą!!!
no dobra - po co?? Bylo przyznane uznaniowo.
Ile wy macie w sobie jadu. Po co tu siedzisz, skoro więcej komentujesz niż pomagasz ?
nie wystarczy pisac na oślep. trzeba czytać to co dookoła!