Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy jeśli allegro pay dopiero zostało aktywowane otrzymam jeszcze kupon -100zł na rowery przy zakupie z allegro pay? Na tą chwilę 48h po aktywacji nie mam go na koncie.
@Client:38931629 poprosiłam o sprawdzenie, dlaczego nie otrzymałeś kuponu. Dam znać, gdy otrzymam odpowiedź.
@Client:38931629 kupon jest już dostępny na Twoim koncie.
Ja również nie dostałam kuponu
Ja również nie otrzymałam tego kuponu. Czy mogę prosić o przyznanie kuponu?
Cześć @1ktosiek1, złożyłem zapytanie o kupon. Czekam na odpowiedź.
Czy w mojej sprawie można również sprawdzić dlaczego nie mam kuponu?
Oczywiście @koteczekxdxd, weryfikuje to.
U mnie również brak kuponu – konto mam od kilku lat, limit Allegro Pay wynosi 7 000 zł, wszystko zawsze spłacane terminowo.
Chcialam kupić rowerek z platnoscia z allegro pay -100zl. Niestety kupon nie wyswietla sie. Czy moge prosic o pomoc?
Cześć @blanka265, zgłosiłem tą sprawę do odpowiedniego działu. Jak otrzymam odpowiedzieć, wrócę do Ciebie 🙂
Cześć @Client:101582609, również zgłosiłem Twój przypadek.
Witam, u mnie jest podobna sytuacja z tym kuponem mógłby ktoś zerknąć.
Z góry dziękuję 🙂
@masterp85 otrzymałeś kupon. Zobaczysz go na formularzu płatności i dostawy, w części Twoje zniżki, możesz z niego skorzystać jeśli oferta jest w odpowiedniej kategorii (nr 16420) i przy płatności Allegro Pay.
@1ktosiek1 przykro mi, ale nie odpowiem na to pytanie. Nie otrzymaliśmy szczegółowych informacji na ten temat.
Również nie otrzymałam kuponu, proszę o przyznanie.
Cześć @oorine, kupony zostały przyznane 17.06 użytkownikom, na podstawie ich aktywności na platformie. Nie ma żadnych warunków, które muszą spełnić — nie przyznajemy tych kuponów dynamicznie. Jeśli go nie otrzymałeaś automatycznie, nie możemy go przyznać.
Dzień dobry, ja też proszę o sprawdzenie
Czy moderatorzy mogą sprawdzić również brak kuponu na moim koncie ?
Dzień dobry, czy ja również mogę poprosić o sprawdzenie dlaczego nie mam kuponu?
Pozdrawiam
Cześć, @nati_3000 oraz @luckydag - ten temat został już wyjaśniony przez @gdvorek, jego odpowiedź znajdziecie tutaj w tym wątku.