anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kupony z Allegro Pay

Client:122165348
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry,

Czy promocja "Kupony z Allegro Pay" jest wciąż aktualna? Czy będę miał do wykorzystania conajmniej 40zł w Allegro Pay, jeśli zrobiłem w tym roku zakupy na Allegro na łączną kwotę 410zł? Wiem, że ta kwota jest obliczana na podstawie dokonanych transakcji na portalu Allegro, tylko nie jestem pewny czy ta kwota jest obliczana na podstawie transakcji dokonanych tylko w tym roku czy od momentu założenia konta na portalu Allegro. Proszę o odpowiedź. 

Pozdrawiam

oznacz moderatorów
20 ODPOWIEDZI 20

LEW433
#21 Demiurg#

@Client:122165348 Za drugą i każdą kolejną Transakcję na Allegro opłaconą za pomocą Allegro Pay nie są przyznawane dodatkowe Kupony Promocyjne.

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Nie aktywowałem jeszcze Allegro Pay, dopiero chcę to zrobić. Chcę mieć pewność, że będę miał do wykorzystania na Allegro Pay conajmniej 40zł, abym mógł dostać kupon promocyjny.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

No to musisz aktywować, zrobić zakup za pomocą Allegro Pay i otrzymasz kupon.

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Kupon otrzymam tylko jeśli zrobię zakupy za kwotę minimum 30zł. I nie mam właśnie pewności, że taka kwota zostanie dla mnie przyznana, abym mógł spełnić warunki promocji.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

30zl nie przyznają CI jako limit Allegro Pay?

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Nie potrafię odpowiedzieć na to pytanie, ponieważ też tego nie wiem. Na to samo pytanie chciałbym znać odpowiedź. Chcę wiedzieć czy zostanie mi przyznany limit Allegro Pay na kwotę minimum 30zł (40zł łącznie z kosztem dostawy), jeśli zrobiłem zakupy na Allegro w tym roku bez użycia Allegro Pay na łączną kwotę 410zł.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@Client:122165348  Oczywiście, sądzę że wiekszy, tak małego limitu raczej nie ma ale dokładną odpowiedź dostaniesz tu: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=71f555ff-e040-42b3-a55b-d46b7fc1d3cc

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Czy mógłbym wykorzystać kupon promocyjny, aby zakupić ten przedmiot: 

https://allegro.pl/oferta/laptop-na-czesci-fujitsu-lifebook-s936-klapa-klawiatura-obudowa-1561585788...

W regulaminie w puncie 13 jest napisane: "Kupon Promocyjny można wykorzystać na zakupy jakiegokolwiek przedmiotu na Allegro, za wyjątkiem towarów, które przynależą do następujących kategorii: Elektronika - Komputery - Internet." Produkt, który chcę kupić należy do kategorii: Elektronika - Komputery - Laptopy. Ta ostatnia kategoria jest inna, czy zalicza się ona również do produktów, na które nie można wykorzystać kuponu promocyjnego?

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@Client:122165348 tak, kupon powinien zadziałać w przypadku wskazanej oferty.  

Basia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Czy jesteś pewna na 100%? Bo wydaje mi się, że "Elektronika" to główna kategoria, a "Laptopy" to podkategoria, a produkt, który chcę kupić zalicza się do głównej kategorii "Elektronika".

oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@Client:122165348 w Regulaminie wymienione są dokładnie gałęzie drzewa kategorii, które są wykluczone, ale dla pewności skonsultuję Twoje pytanie i wrócę z odpowiedzią. 

Basia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Przy okazji chcę jeszcze zapytać, czy warunkiem promocji "Kupony z Allegro Pay" jest posiadanie konta na Allegro dłużej niż rok czasu? Loguję się do portalu Allegro przez konto Google od conajmniej roku, ale zauważyłem, że gdy nie logowałem się dłuższy czas na Allegro to moje konto tak jakby przestało istnieć i po ponownym zalogowaniu pokazuje mi, że moje konto jest aktywne dopiero od ponad 3 miesięcy. Nie wiem czemu tak się dzieje.

oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@Client:122165348 Twoje konto zostało utworzone w maju tego roku. Być może wcześniej logowałeś się z innego konta?
W Regulaminie nie ma informacji o określonym czasie posiadania konta. 
W punkcie 2 znajdziesz warunki skorzystania z promocji. 

Basia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Nie logowałem się nigdy z innego konta. Tylko z tego jednego konta Google. 
Zapytałem wcześniej o określony czas posiadania konta, ponieważ wcześniej widziałem inny regulamin, dokładnie ten: https://allegro.pl/regulaminy/regulamin-promocji-kupony-z-allegro-pay-w-okresie-16-04-2024-r-31-07-2... i było w nim właśnie określone w §2 pkt.1/b ile czasu trzeba posiadać konto, aby móc skorzystać z promocji. Był on aktualny od 16.04.2024 r. do 31.07.2024 r. Rozumiem, że ten stary regulamin już nie jest aktualny i teraz obowiązuje tylko i wyłącznie ten najnowszy regulamin: https://allegro.pl/regulaminy/regulamin-promocji-kupony-z-allegro-pay-w-okresie-01-08-2024-r-17-09-2... tak?

oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@Client:122165348 obowiązujący regulamin to ten, który jest dedykowany dla przedziału czasu, w którym chcesz skorzystać w oferty. Obecnie warunki określone są dla promocji trwającej od 1.08 do 19.09.2024.

Basia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Rozumiem. W takim razie czekam jeszcze na twoją odpowiedź dotyczącą kategorii produktu, który chcę kupić.

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Napisałem e-mail do Allegro i dostałem odpowiedź na swoje pytanie: "Sprawdziłam przesłaną przez Pana ofertę i widzę, że należy ona do podkategorii Laptopy. Jak najbardziej, w tej podkategorii może Pan zakupić przedmiot z wykorzystaniem kuponu." Wszystkiego się już dowiedziałem. Temat do zamknięcia. 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

👍

oznacz moderatorów