anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Limit allegro pay

MartaNowak2584
#7 Wielbiciel#

Witam. Jaki jest maksymalny limit allegro pay? Obecnie mam 6.900zł

oznacz moderatorów
21 ODPOWIEDZI 21

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@MartaNowak2584 Cześć. Wybranej grupie klientów korzystających z Allegro Pay zaproponowaliśmy zwiększony limit w kwocie 6900 zł 

Jest to jednak oferta indywidualna i w ramach tej akcji maksymalny limit to właśnie 6900 zł. W ofercie standardowej limit wynosi 4200 zł. 

oznacz moderatorów

sedzia_ziutek
#7 Wielbiciel#

A czy jeśli dostało się ofertę na 6900zl, lecz nie zaakceptowało się jej w wyznaczonym terminie, istnieje możliwość zawnioskowania o ponowną możliwość zwiększenia limitu? 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

Agent555
#19 Nestor#

@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_   

Jacy to są klienci którym allegro pay zaproponowalo zwiększenie limitu. 

Czy to było na chybił trafił. Bardzo brzydkie zachowanie. Tak jak napisał jeden z użytkowników Allegro znowu dzieli kupujących. Allegro dzieli kupujących na lepszych i gorszych.  

Allegro! Wstyd co wyprawiacie !

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Agent555 Przykro mi, ale są to wewnętrzne ustalenia firmy, a kryteria nie będą przez nas podawane. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

AgusiaXD1
#7 Wielbiciel#

Proszę o połączenie wszystkich zakupów allegro Pay w jeden ogólny zakup

oznacz moderatorów

AgusiaXD1
#7 Wielbiciel#

Proszę o Połąnczenie wszystkich zakópów w allegrow jeden zakup

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Kogo prosisz?

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

@AgusiaXD1  Chcesz mieć jedną spłatę  różnych zakupów  i jedną ratę a nie kilka ratek?  Pisz na kontakt Allegro, ale nie sądzę aby oni mieli taką funkcjonalność.

Niektóre banki reklamowały sie takimi możliwościami, nazywało się to konsolidacja wielu kredytów czy jakoś tak.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Allegro znowu po cichu dzieli kupujących wcześniej Smart teraz Allegro Pay. To nieładne działania.

oznacz moderatorów

Halfrunt
#20 Guru#

Działania Allegro napędzane są tylko zyskiem. Jeśli z planów wyszło im że taki podział jest korzystny dla spółki, to nie ma mowy o żądnej równości. Są klienci i klyenci, tak wygląda kapitalizm.

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

@LEW433  @Agent555  To nie są nieładne działania,  to normalne działania. Wszystkie  banki dzielą klientów, wydają klientom  karty zwykłe, srebrne, złote, VIP  i jeszcze najróżniejsze.

Jednemu znajomemu  pożyczysz 100 zł a może więcej,  ale innemu znajomemu  pod śmietnikiem nawet 5 zł  dać  szkoda.

Więc nie dziwcie się że są takie podziały, to normalne, tak musi  być.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Czyli dzielenie na równych i równiejszych. Dla ciebie normalne, dla innych- nienormalne.

oznacz moderatorów

Ziolko39
#21 Demiurg#

@MartaNowak2584 Jak u Orwella > wszyscy są równi, ale niektórzy równiejsi

oznacz moderatorów

Client:56429825
#1 Nowicjusz#

Ja mam 7000 od dawna. Da się więcej?

oznacz moderatorów

chlebik87
#7 Wielbiciel#

Ja też mam 7tys i chciał bym to jakoś powiekszyc przynajmniej do 10tys

oznacz moderatorów

Agent555
#19 Nestor#

część użytkowników otrzymała możliwość wysokości limitu 7000 zł, jednak jest to niewielka grupa, która została wyselekcjonowana bezpośrednio przez Zespół Allegro Pay. Tak jak napisał @LEW  użytkownicy są dzieleni . Żaden inny portal tego nie robi tylko jedynie allegro 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Tak a masz jakiś swój wewnętrzny limit, czy tylko paracie na zakupy i zadłużanie się?

oznacz moderatorów

Pablofff
#1 Nowicjusz#

Zwiększyli Ci limit ja mam 4200 już nie wiem odkąd….

oznacz moderatorów