Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Jaki jest maksymalny limit allegro pay? Obecnie mam 6.900zł
@MartaNowak2584 Cześć. Wybranej grupie klientów korzystających z Allegro Pay zaproponowaliśmy zwiększony limit w kwocie 6900 zł
Jest to jednak oferta indywidualna i w ramach tej akcji maksymalny limit to właśnie 6900 zł. W ofercie standardowej limit wynosi 4200 zł.
A czy jeśli dostało się ofertę na 6900zl, lecz nie zaakceptowało się jej w wyznaczonym terminie, istnieje możliwość zawnioskowania o ponowną możliwość zwiększenia limitu?
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Jacy to są klienci którym allegro pay zaproponowalo zwiększenie limitu.
Czy to było na chybił trafił. Bardzo brzydkie zachowanie. Tak jak napisał jeden z użytkowników Allegro znowu dzieli kupujących. Allegro dzieli kupujących na lepszych i gorszych.
Allegro! Wstyd co wyprawiacie !
@Agent555 Przykro mi, ale są to wewnętrzne ustalenia firmy, a kryteria nie będą przez nas podawane.
Allegro znowu po cichu dzieli kupujących wcześniej Smart teraz Allegro Pay. To nieładne działania.
Działania Allegro napędzane są tylko zyskiem. Jeśli z planów wyszło im że taki podział jest korzystny dla spółki, to nie ma mowy o żądnej równości. Są klienci i klyenci, tak wygląda kapitalizm.
@MartaNowak2584 Jak u Orwella > wszyscy są równi, ale niektórzy równiejsi
Ja mam 7000 od dawna. Da się więcej?
Ja też mam 7tys i chciał bym to jakoś powiekszyc przynajmniej do 10tys
część użytkowników otrzymała możliwość wysokości limitu 7000 zł, jednak jest to niewielka grupa, która została wyselekcjonowana bezpośrednio przez Zespół Allegro Pay. Tak jak napisał @LEW użytkownicy są dzieleni . Żaden inny portal tego nie robi tylko jedynie allegro
Tak a masz jakiś swój wewnętrzny limit, czy tylko paracie na zakupy i zadłużanie się?