Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam czekam już 6 dni na weryfikacje konta bankowego by wypłacić 270zł to jest żenada z tego samego konta płacę Allegro wszelkie zobowiązania a jak przychodzi raz na 8 lat żeby wypłacić śmieszne 270zł to jest problem. Konto mam razem z żoną ale ona jest głowną włascicielką konta ale moje dane widnieja jako współwłasciciecil zrobiłem przelew na 1zł bezpośrednio z konta wpłaciłem blikiem z moejgo konta dwa przelewy i zero weryfikacji przeciez to jest mega chore..........co ja mam wysłać żeby dostać pieniądze za sprzedaną żecz na Alegro bo nie wiem??? Mam osobiście przyjechać do głownej siedziby czy jak????
@Medmex Opisz problem i prześlij potwierdzenie wpłaty przez ten formularz. Doradcy zajmą się tą sprawą.
Problem polega na tym że konto bankowe jest na moją żonę a ja jestem jego współwłascicielem ale nie wiem w czym problem albo może brak jakiegoś dokumentu. Nie chce czekac miesiącami żeby na koniec przypadkiem dowiedzieć się że trzeba coś wysłać lub do kogoś zadzwonić aby potwierdzić że to tez moje konto.
@Medmex tak, jak zasugerowała moja koleżanka z zespołu - skontaktuj się z nami przez formularz. Widzę, że wcześniej próbowałeś zamówić rozmowę telefoniczną z nami. Nasz doradca już Cię przeprosił mailowo, że nie udało mu się dziś do Ciebie zadzwonić. Polecam jednak kontakt przez formularz, ponieważ być może konieczne będzie wysłanie potwierdzenia, że jesteś współwłaścicielem rachunku bankowego z żoną.
Proszę Pani. Właśnie o to chodzi czekam na weryfikacje konta bankowego od 27 sierpnia dziś mamy 9 września zrobiłem 2 razy przelewy z konta w celu weryfikacji i ciągle jest problem z weryfikacją konta bankowego a ja nie moge odzyskać swoich pieniędzy mimo że to tylko 270zł to jakby nie było są to moje pieniądze. Najsmutniejsze jest to że ja z wami jestem rozliczony w 100% żadnych długów wszystko spłacane w terminie i do tego nie jest potrzebna weryfikacja konta ale żeby dostać swoje własne pieniądze od was to weryfikacja jest konieczna a po drugie nie udzielacie żadnych informacji co zrobić co gdzie wysłać żeby weryfikacja szła szybko i bezproblemu teraz Pani piszę że może będzie potrzebne potwierdzenie że jestem współwłascicielem konta bankowego - już samo to jest żałosne że po tylu dniach teraz ktoś piszę że taki dokument " może będzie" potrzebny.