Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie jestem w stanie zapłacić za zakupy przez Allegro Pay mimo, że mój zakup mieści się w limicie dostępnych środków.
Próbowałem zapłacić zarówno na telefonie jak i na komputerze, jednak efekt ciągle jest ten sam.
U mnie jest tak samo. Próbuję od godziny i ciągle wyskakuje komunikat że płatność się nie udała i wystąpił jakiś błąd
@Sandrovsky @DomRen Obecnie zmagamy się z problemami technicznymi przy wyborze płatności Allegro Pay. Wkrótce wszystko powinno wrócić do normy. Przepraszamy za utrudnienie i zachęcamy do skorzystania z innej metody płatności.
Hej mam problem z allegro Pay ciągle wyskakuje mi błąd przetwarzania płatności online ktoś pomoże ?
Również mam ten sam problem.
Dzisiaj niestety nie działa zwykłe Allegro Pay. Próbowałem dokonać kilku płatności dla kilku zamówień. Zawsze to samo - zakup nieopłacony.
Witam próbuje opłacić zakup rowerka z allegro pay... z podziałem na raty i cały czas odrzuca płatność... na środki na koncie allegro pay posiadam... jak można sytuację rozwiązać ...
Dobry wieczór,
Wyskakuje mi informacja:
Srodki sa a wyswietla sie komunikat ze blad podczas przetwarzania platnosci online.
Co w takiej sytuacji ????
Witam, nie mogę opłacić zakupów przez allegro Pay. Oczywiście mam wolne środki na koncie.
Witam, nie mogę opłacić dziś zakupu za ekspres do kawy za pomocą allegro pay. Mam limit wolnych środków. Proszę o pomoc i rozwiązanie problemu.
Coś z Allegro Pay się dzieje, nie masz zadłużenia na Allegro?
@master_dragon Którą ofertę próbujesz opłacić?
O tych problemach jest więcej wpisów.
Dzis kupilem ekspres do kawy. Chcialbym opacic w 3 ratach 0% z pakietem smart. System odrzuca moja platnosc. Probowalem ze 3 razy 😞