Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry
Zgłosiłam zwrot zakupów, 25.07 sprzedawca zlecił zwrot, a ja nadal nie otrzymałam tych pieniędzy. Płatność była za pośrednictwem allegro pay. Czy można sprawdzić czy te pieniądze gdzieś utknęły? zazwyczaj otrzymywałam pieniądze za zwrot szybko
Pozdrawiam
Anna [edycja]
@podl_a ta kasa poszła na spłatę zadlużenia pay a nie na twoje konto. Więc ich na saldzie prywatnego konta nie zobaczysz powinnien zakup z pay być spłacony.
Tak, wiem. Niestety z konta pay też nie zeszło. Czy mogę gdzieś wygenerować historię wpływów, swoich zakupów za pośrednictwem allegro pay?mogę tylko obecne zakupy sprawdzić...
Podaj nr zamowienia tutaj dla moderatorek to sprawdzą co z tym zwrotem @podl_a
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
ALB208331694
@podl_a z przesłanego zrzutu wynika, że zwrot wpłaty zaksięgował się na saldzie Allegro Pay, a ponieważ (jak się domyślam) Ty zdążyłaś już spłacić ten zakup, powstała nadpłata, która została przekazana na Twoje konto. Aby zweryfikować, co się stało konieczny będzie kontakt za pomocą formularza. Doradca Allegro Pay, po telefonicznej weryfikacji tożsamości, będzie mógł to dokładniej sprawdzić, a w razie potrzeby przesłać potwierdzenie tej wypłaty, abyś mogła wyjaśnić to z bankiem.
Dziękuję bardzo:)
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@ko_alka@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Czy mogę prosić o pomoc.
ALB208331694 zamówienie.
Moje konto allegro pay nie zostało zasilone zwrotem. Nie otrzymałam aktualizacji harmonogramu- powinna być nadpłata 299 zł, ponieważ zakupy zostały spłacone wcześniej. czy mogę otrzymać listę wpłat, zwrotów w akyializacje środków?
@podl_a Jeśli zwrócisz lub anulujesz cały zakup, Twoje środki zwrócone przez sprzedającego bezpośrednio do Allegro Pay zwiększą Twoje środki dostępne w usłudze. Zakup zostanie spłacony, a umowa zawarta z Allegro Pay – zamknięta