Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chcę dokonać zakupu z dostawą do paczkomatu orlen, niestety wybrany paczkomat widnieje na mapie, ale nie ma możliwości wyboru, pozostałe paczkomaty orlen są dostępne.
Paczkomat jest sprawny bo wcześniej do niego już zamawiałem.
o co chodzi?
@_Genek_ może maszyna ma zaplanowany serwis ?
@_Genek_ Czy możesz wskazać dokładny adres tego automatu?
Dziwne jest dla mnie, że można zamówić do punktów odbioru Orlen (np. jakiś sklep), a do paczkomatów orlenu już nie. Chyba, że taką opcję udostępnia sprzedający
@_Genek_ Ten automat działa poprawnie. Powinieneś mieć możliwość wybrania go podczas składania zamówienia. Proszę, spróbuj ponownie w karcie incognito.
Podczas składania zamówienia dostępne jest: allegro delivery /
a na mapie wyświetla tylko: punkt partnerski Orlen, nie widzę paczkomatów Orlenu.
Nie wiem czy to taka forma wysyłki, która uwzględnia tylko punkty partnerskie a nie paczkomaty orlen ?
@_Genek_ Punkt partnerski to właśnie punkty Orlen, nazwa wynika z tego, że Orlen Paczka podlega pod naszą metodę Allegro Delivery.
Rozumiem, ale w takim razie dlaczego nie widzę paczkomatów orlenu tylko punkty partnerskie orlen?
@_Genek_ Potrzebuję od Ciebie więcej szczegółów. Czyli widzisz punkty partnerskie pod innym adresem, ale tego konkretnego automatu nie? Pomocny będzie zrzut całego ekranu.
Paczkomaty orlenu na szaro , nie mogę wybrać tego który mnie interesuje. Pozostałe też niedostępne
Dostępne są tylko punkty partnerskie Orlen (jak np sklepy.)
Dziękuje @_Genek_, zgłosiłem Twój problem.
Gdy tylko otrzymamy odpowiedź lub rozwiązanie, wrócimy do Ciebie w tym wątku.